Ford Fiesta MK6 1.3i - August 2006 - 4700e
Caroserie/numar usi : 5
Kilometraj : 54000
An de fabricaţie : 2006
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1.3, benzina, 70CP
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 8.5-10/5.5/7
Nivel de echipare : Trend (cred)
Detalii nivel de echipare/dotări : ABS + EBD, computer de bord, servodirectie, aer conditionat, geamuri electrice fata, radio-CD 6000CD, comenzi audio pe volan, imobilizator motor, inchidere centralizata cu telecomanda, alarma, volan + scaun sofer reglabil pe inaltime, bancheta rabatabila fractionat, buzunare pe spatele scaunelor, pachet fumatori (desi nu s-a fumat NICIODATA in ea), preechipare proiectoare, plasa portbagaj, detector radar, cauciucuri iarna. Mai am urmatoarele elemente aditionale pe care nu le-am pus: placute frana, deflectoare vant geamuri fata, kit AUX (cumparat tot kit-ul de la Axevo), manere usi interioare argintii. Nu am mai facut operatiunile pentru ca am plecat din tara.
Detalii nivel de siguranţă : 4xairbag (in volan/bord si in scaune)
Alte comentarii : Fara accidente. Masina iese din leasing in aceasta luna, ultima factura fiind 0 (pe 20 Oct). Mai sunt de plata accizele si dosarul de terminare leasing pe care le voi plati eu. Cumparatorul masinii nu trebuie decat sa semneze actele de primire, fara nici un cost aditional (nici inainte, nici dupa semnarea actelor, exceptie facand costurile ulterioare de inmatriculare care nu ma privesc).
Preţ : 4700E Negociabil
Numele vânzătorului : Adrian Cristea
Telefon de contact : 0733.03.42.02 (chiar daca nu sunt in tara, veti plati pentru un apel obisnuit catre un numar Vodafone Romania)
Pentru alte informatii va stau la dispozitie pe forum, la telefon sau pe Y!M: adrianPUNCTcristeaATyahooPUNCTcom
Later: Am uitat sa adaug si un link cu istoricul masinii (alimentari, revizii, alte cheltuieli incepand de la 40.000km): http://www.spritmonitor.de/en/detail/355800.html
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®

-

adicristea - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
- VIN: 00000000000000000

.
.