Vand / schimb Audi A4 B6 1.8T quattro 150 cp
Marca/Model : Audi A4 B6
Caroserie/numar usi : berlina, 4 usi
Kilometraj : 117500 km (verificabili la orice reprezentanta)
An de fabricaţie : 2001
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1795, euro4, benzina
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 14 / 7,5 / 11
Nivel de echipare : "full fara piele"
(scuze, dar nu stiu daca are vre-un nume)
Detalii nivel de echipare/dotări : faruri xenon (originale), spalatoare faruri, proiectoare, oglinzi electrice, incalzite, 4 geamuri electrice, radio cd audi simphonyII, 2din, cu magazie de 6 cd, dublu climatronic, scaune incalzite, reglabile electric pe 4 directii, volan sport "s" in 3 spite imbract in piele crem, schimbator piele, jante aliaj 15"", roata de rezervare din aliaj, sac sky, cotiera fata spate, 2 chei tip briceag plus una service, pachet exterior crom, pachet interior lumini, interior panza crem, insertii mahon.
Detalii nivel de siguranţă : 8 airbag-uri, esp, abs
Alte comentarii : quattro permanent, cumparata de la reprezentanta, proprietar, ITP valabil 2012, toate reviziile au fost facute la reprezentanta, unde se pot verifica si kilometrii
Preţ : 7600 EUR negociabil sau mai bine schimb cu Mondeo doar pe benzina 1.8 sau chiar 2.0 dupa 2004 (in functie de an voi cere sau nu diferenta), doatri minim Ghia (sunt cunoscator de Mondeo, am avut doua, unu TDci - nu prea mai vreau si unul 1.8 benzina - care a fost la vanzare aici pe forum, o sa caut topicul - unde veti vedea si momentul in care am cumparat A4 si ca spuneam ca ma voi intoarce la Mondeo
)
Numele vânzătorului : Valentin
Telefon de contact : 0765245916 (va rog sa sunati in timpul saptamanii dupa ora 17:00, in week-end oricand, sau folositi cu incredere mp sau e-mail ena8111@yahoo.com)
PS: pozele deocamdata doar pe mail - pana se rezolva problema clubford
Caroserie/numar usi : berlina, 4 usi
Kilometraj : 117500 km (verificabili la orice reprezentanta)
An de fabricaţie : 2001
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1795, euro4, benzina
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 14 / 7,5 / 11
Nivel de echipare : "full fara piele"
(scuze, dar nu stiu daca are vre-un nume)Detalii nivel de echipare/dotări : faruri xenon (originale), spalatoare faruri, proiectoare, oglinzi electrice, incalzite, 4 geamuri electrice, radio cd audi simphonyII, 2din, cu magazie de 6 cd, dublu climatronic, scaune incalzite, reglabile electric pe 4 directii, volan sport "s" in 3 spite imbract in piele crem, schimbator piele, jante aliaj 15"", roata de rezervare din aliaj, sac sky, cotiera fata spate, 2 chei tip briceag plus una service, pachet exterior crom, pachet interior lumini, interior panza crem, insertii mahon.
Detalii nivel de siguranţă : 8 airbag-uri, esp, abs
Alte comentarii : quattro permanent, cumparata de la reprezentanta, proprietar, ITP valabil 2012, toate reviziile au fost facute la reprezentanta, unde se pot verifica si kilometrii
Preţ : 7600 EUR negociabil sau mai bine schimb cu Mondeo doar pe benzina 1.8 sau chiar 2.0 dupa 2004 (in functie de an voi cere sau nu diferenta), doatri minim Ghia (sunt cunoscator de Mondeo, am avut doua, unu TDci - nu prea mai vreau si unul 1.8 benzina - care a fost la vanzare aici pe forum, o sa caut topicul - unde veti vedea si momentul in care am cumparat A4 si ca spuneam ca ma voi intoarce la Mondeo
)Numele vânzătorului : Valentin
Telefon de contact : 0765245916 (va rog sa sunati in timpul saptamanii dupa ora 17:00, in week-end oricand, sau folositi cu incredere mp sau e-mail ena8111@yahoo.com)
PS: pozele deocamdata doar pe mail - pana se rezolva problema clubford
- ena81
- Ford Freak
- Maşina: Mondeo MK3 Sedan 1.8 benzina
- VIN: wf04xxgbb4yt39753
)