Parinte[/b] acum l-ai cunoscut si tu pe renumitul
Taaanaaatooos...
Don Gyovany mersi de introducere, ai grija daca faci vreo lucrare de Boboteaza si lucrezi cu apa, sa nu inceapa sa curga invers...
Tanatos, nu poti aprofunda cu noi Taina crestinismului pt ca zici ca e este o Taina, atunci ce sa descoperi la ea?
$1 scrie:$2..citind interpretarea unora care viseaza noaptea, iar credinta in care te ai nascut nu ti o cunosti....inca de la inceput biserica a fost zguduita, aparand tot felul de pareri gen codul lui davincii....
Si ce e rau in faptul ca citesc?Sau ca-si pun intrebari? sau ca au alta opinie? Oricine e liber sa gandeasca cum vrea. Si daca am o credinta in care m-am nascut, care e meritul meu?Am ales-o eu?Nu am dreptul sa ma uit si la altii sau sa fac o alegere?
$1 scrie:$2um explicati faptul ca apa sfintita nu o poate face nici o alta religie din lume( de fermecatori nu mai zic...exclus)decat cea ortodoxa...
Ortodoxia este o confesiune care face parte din religia numita crestinism...
$1 scrie:$2apt ce se poate verifica la microscop...experimentul s a facut pe discovery...
Ciudat ca acum incerci sa demonstrezi o minune....
$1 scrie:$2ca si cand minunea, supranaturalul ar avea nevoie de explicatie gen creier...intr un fel accepta creierul si altfel inima
...iar aici te contrazici
$1 scrie:$2xista atatea minuni pt intarirea credintei, pt noi...prin care D zeu ne arata ca exista, ,ca este cu noi...iar noi cautam nod in papura
Tu daca esti asa tare in credinta, la ce mai ai nevoie de minuni? Ce dovezi iti mai trebuie cand crezi ceva? Credinta nu se intareste prin minuni, ea este pur si simplu. Daca tu vrei sa convingi pe altii, nu stiu daca e calea potrivita, mai ales ca fata de noi tu te vezi in fata Raiului...eu unul nu as baga mana in foc...