Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

Vreau schema pini pt.cd-navigatie orig. ford LS RNS

30 Oct 2010, 19:21

As dori schema de montaj sau al pinilor pt.navigatia originala cd ford LS RNS made in Portugal sau macar ce fire sunt cele mai lungi de culoare portocalie si rosie din foto...si daca stie cineva ce harti i-mi trebuiesc pt.romania.
Interior_Focus.jpg

Re: Vreau schema pini pt.cd-navigatie orig. ford LS RNS

31 Oct 2010, 01:23

nu cred ca ai harti pt romania pt acel model.

31 Oct 2010, 06:50

Eu nu stiu cablurile astea 2 culori portocaliu si rosu care sunt foarte lungi pt.ce sunt sau o schema de montaj daca are cineva...
poza cu cabluri.jpg

31 Oct 2010, 16:07

DA sau un manual...

02 Noi 2010, 20:13

salut
ce masina ai?
te intreb deoarece eu am cumparat o navigatie identica cu a ta si am montat-o direct pe masina (ford focus 2008 facelift) si a mers.
eu nu am avut cablurile acelea in spate, cred ca se pot da jos si mufa quadlock care iti intra in unitatea audio va intra in unitatea navigatie (blaupunkt fx 42)
mircea

03 Noi 2010, 08:18

Mda am facut si eu asa si tot nu mere cred ca pana la urma e problema de soft si am sa-l rog pe dj,alexandru poate ma ajuta masina este cea din semnatura probabil unitatea este mai noua ca masina si nu suporta softul masinii lucrul asta...ai gasit harti pt.navigatie??????da-ne si nouaaa!!!!

11 Dec 2010, 10:18

harti nu am nici eu.....:(

22 Dec 2010, 16:45

eu am alt model de navi, blaupunkt treavelpilot ex dar cred ca firele au aceleasi culori. imi zice si mie careva care sunt firele de semnal boxe ? ca tre sa montez un adaptor hi-low pt iesire statie. ms mult.
de harti nu se pune problema sa gasesti. caut de cativa ani si nimic inca. numai bine !
Fişiere ataşate
ex3.jpg
ex3.jpg (7.07 KiB) Vizualizat de 2343 ori

03 Ian 2012, 11:52

@Adrian Haras: cele 2 fire (portocaliu si rosu) ies din quadlock-ul cuplat la unitatea audio? Sau ies din quadlock-ul (din dreapta pozei postate de tine) care se conecteaza la quadlock-ul masinii?

Este posibil sa fie alimentari pentru receptorul GPS, dar daca nu stim de unde pleaca, e mai greu de raspuns la intrebarea ta. Da mai multe detalii (daca mai e de actualitate problema) si poate se gaseste o "esplicatie" :).

Hartile pentru aceste navigatii sunt facute de TeleAtlas si, din cunostintele mele, nu pot fi copiate caci metoda de scriere si protejare este specifica TeleAtlas.
Răspunde