Re: IASI - Intilnire
Uite ca si eu urmaresc de ceva vreme acest topic - mereu am avut restrangeri cu privire la o intalnire Ford din aceleasi motive. (Cand am vazut postul colegului bogdan_is am zambit, mi-a mai dat o speranta ca exista initiativa de a forma ceva frumos, de memorat in cadrul comunitatii ClubFord Iasi).
In primul rand, locatia trebuie sa reflecte implicit si un simbol al orasului, sau daca nu macar o zona ce permite efectuarea unor poze reusite. Sa luam de exemplu: cei din Bucuresti fac reuniunea la Palat, cei din Brasov aproape de Poiana Brasov, cei din Constanta langa mare - In schimb noi din Iasi - din motive restranse de conditiile meteo ne izolam sub un pod, observand la fiecare intalnire ce trece degradarea stalpilor acestuia. Avem atatea locuri unde se pot face intalniri - Palatul Culturii; Copou; Bucium; Ciric etc.
In al doilea rand, ar trebui organizate si altfel de activitati inafara de rutina de zi cu zi. Trebuie sa ne evidentiem ca este o intalnire a unui grup auto restrans (Ford). Astfel, lasam frau imaginatiei - de la plimbari in coloana, la poze in diverse ipostaze si imprejurari, la diverse concursuri (Evident, legale si fara curse - "Ford"-ul orasului Iasi etc). De asemenea, asa cum a subliniat colegul bogdan_is, trebuie sa atragem si tinerii de astazi. In ei va ramane viitorul comunitatii...
As preciza mai multe, dar e destul de tarziu si nu vreau sa plictisesc pe nimeni citind atat de mult!
O seara placuta tuturor. Nu am vrut sa ofensez pe nimeni (atat direct, cat si indirect) prin acest mesaj!
- aszmhod3us
- Member
- Maşina: