de sanderoalex » 30 Oct 2010, 21:00
obligativitatea cauciucurilor de iarna in De nu provine de la circulatia pe zapada,ca pe autostrada uneori nici n-ajunge sa se depuna zapada,din cauza traficului,ci de la proprietatile cauciucului de iarna,care e mai moale si are aderenta mai buna la temp. scazute.in plus cele de iarna au alt profil fata de sandale.
ce ma mira e inconstienta unora,care cred ca sandalele is bune si iarna.daca ar circula singuri pe drumuri,intalnirea cu ingerii ar fi doar a lor.dar asa,mai multe victime si pagube sunt de partea celor nevinovati,care au avut nesansa sa se intalneasca cu un asemenea idiot,ce considera drumul proprietatea lui.
faptul ca "nu am bani" nu e o scuza,ar trebui sa stai acasa si sa circuli cu RATB-ul.
in alta ordine de idei.gumele all-season sunt un pas inaite fata de sandale(sa le spunem pantofi),dar fac compromisuri atat fata de cele de vara,cat si fata de cele de iarna(mai ales).se tocesc mai repede vara si n-au acceasi maleabilitate ca cele de iarna.
chestia ca ne "obliga guvernul" si ca fac unii profit,e partea a doua.aproaope nesemnificativa.nu va opreste nimeni sa deschideti vulcanizari si sa vindeti "sandale,pantofi si bocanci" ptr. masini.
ceea ce spune @andreilungu e perfect adevarat,sustin si eu lucrul asta,dar carutele au facut si fac mai putine victime.
"În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea. În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te f... aşa cum vrea el."