Totul despre membri

Experienta noua -Ford Mondeo 2.0 Tdci

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Experienta noua -Ford Mondeo 2.0 Tdci

Mesajde mikevtr » 24 Sep 2010, 16:01

Salutare,

Am ajuns si eu posesor de Ford Mondeo.
Masina este adusa din Spania-cumparata de la o firma de leasing, arata destul de bine, zic eu.:). A fost recuperata de la datornici [ deci nu numai la noi sunt cei care nu platesc ratele la leasing :)]. Astfel, nu am decat 1 cheie si actele, in rest nimic.

Este modelul Ghia,Hatchback, an 2004, 6trepte, vreo 130cp; 124000km
Dotari: Destule :).

Probleme: scartaie cateodata la denivelari pe spate- am inteles ca ar fi niste bucsi-; cateodata, la relanti se aude zogomot mai tare de pe la rolele alea- am inteles ca ar fi fulia de la vibrochen; am inteles ca ar cam treb sa ma pregatesc de schimbat ambreajul :(....de fapt cica volanta face figuri( smuceste la primele trepte daca dai drumul la ambreaj mai repede) - de tras trage f bine.

Interiorul este f ingrijit.

Acum incerc sa ma decid ce ulei sa-i pun, cand fac schimbul....dar cred ca merg pe Motul Specific Ford.

Atasez cateva poze:
DSCN0002.jpg

DSCN0007.jpg
mikevtr
Ford Freak

Maşina: Ford Mondeo/Fiesta

Re: Experienta noua -Ford Mondeo 2.0 Tdci

Mesajde justrzv » 27 Sep 2010, 10:23

arata bine interiorul ;)
justrzv
Incepator

Maşina: bmw 520D 2002

Mesajde 1741010 » 27 Sep 2010, 11:40

Un pic daca cauti , gasesti pe forum raspunsurile.
Daca pot sa te ajut : scartaitul pe spate se rezolva cu doua coliere de plastic cu care legi cablul la frana de mana la fiecare roata cam pe unde trece printr-o bucsa de pe sasiu la roata.
Aproape orice Mondeo diesel cu peste 100000 km face urat la relanti , in special la rece sau cand e frig afara.Am avut aceeasi problema si la un Vectra B 2.0 DI.Primul care se strica e intinzatorul si rolele de la curea.
La ambreiaj , daca masina merge bine , uita de el.
Am avut exact aceleasi probleme la 124500 km.Acum am 170000 si n-am schimbat decat 2 role.
Daca mergi cu ea la reprezentanta Ford sigur trebuie sa pui tot nou.
Ford Mondeo Trend Tournier, an 2004,1998cmc,85kw/116cp, ABS ,ESP
WV Golf V, 1.9 TDI,2006
Vand palinca de prune : [url]http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=111&t=69948[/url]
1741010
Member

Maşina: Ford Mondeo Trend Tournier, an 2004,1998cmc,85kw/116cp, ABS ,ESP ,climatronic,pachet electric
VIN: WF0WXXGBBW4C81017

Mesajde mikevtr » 02 Noi 2010, 14:46

ca nu ma mai doara capu' si sa nu mai chinui cutia in prima treapta si mersul inapoi, i-am facut cadou un kit de ambreaj nou(volanta, disc, placa de presiune, rulment )+ semeringul de palier ca pica putin pe-acolo. => acu e totul ok (pt cei care tot pun intrebari si sunt nedumeriti ca le intra greu in prima treapta si marsalier).

+toate schimburile efectuate: placute, filtre, ulei motor +ulei cutie; lichid frana, antigel.

:)
mikevtr
Ford Freak

Mesajde mikevtr » 30 Apr 2011, 11:55

in capitolul experienta trebuie sa adaug si experienta schimbarii turbinei. Cea veche a bubuit pe autostrada la 120km/h. Cand am dat-o jos era praf tot...si axul cu palele cat si carcasa- se crapase. Acum are una noua care se simte total altfel...in bine :).

Desi acum cateva mii de km imi spusese mecanicul ca am joc in ax la turbina si da putin ulei...am zis totusi ca mai tine....si a tinut pana acum 1 saptamana..

Asadar verificati turbina mai des, mai ales daca masina nu e noua si nu vi s-a intamplat asa ceva pana acum.

Numai bine!
mikevtr
Ford Freak

Mesajde mikevtr » 02 Mai 2011, 09:55

masina este la vazare la pretul de 8000eur. Aveti istoricul mai sus + am schimbat si fulia de la vibrochen si consumabilele odata cu turbina + o janta de aliaj de rezerva cu anvelopa de iarna in stare buna-acelasi model cu celel de pe ea+ un scut metalic pe care il cumparasem de la dezmembrari, dar nu am apucat sa-l pun. In rest, toate consumabilele sunt schimbate, mai putin placutele de frana pe fata-dar mai merg.
O sa pun un post si la rubrica vanzari.

M.
mikevtr
Ford Freak

Mesajde b85xix » 02 Mai 2011, 09:59

Dar de ce o vinzi dupa ce abia ai luat-o si ai mai bagata 1500 de euro in ea?
Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit!
b85xix
Gold Member

Maşina: Mondeo mk 4 2.0 tdci titanium+extras 140si 3 cai frumosi

Mesajde mikevtr » 02 Mai 2011, 12:08

:) eram sigur ca asta va fi una din intrebari, crezi ca eu vreau sa o vand?! mai ales ca am mai si bagat bani in ea si cumparat una alta ca sa le am acolo- am uitat sa mentionez ca anvelopele pe fata sunt noi :).
Am mai vrut odata, anul trecut sa o vand, dar rezolvasem cu banii si a, scos-o de la vanzare, dar vad ca nu-mi permit sa tin 2 masini si sa stau cu casa inca neterminata; iar pe-asta mai mult o tin in garaj, decat sa o folosesc- am iesit cu ea mai mult la drum lung, in oras nu-mi place sa o conduc. Vara merg mai mult pe 2 roti, asa ca...nu-si are rostul sa tin banii inchisi intr-o masina.

M
mikevtr
Ford Freak

Mesajde Top Cat1 » 02 Mai 2011, 22:44

iti scrisesem acu 1 an sa vad masina, dar din pacate nu am mai primit nici un raspuns.
Spor la vanzare.
Top Cat1
Gold Member

Maşina: Ford Focus 2006, Duratec 1.6, 101cp & Duratorq TDCI 2.0, 136cp

Mesajde mikevtr » 03 Mai 2011, 07:52

$1 scrie:$2ti scrisesem acu 1 an sa vad masina, dar din pacate nu am mai primit nici un raspuns.
Spor la vanzare.

Multumesc pt urari.

da, ai scris, dar nimic de o intalnire pt a vedea masina. Mai gandeste-te te rog, nu scrie prostii- oricum cine vrea sa o vada, suna, nu scrie :). eu sunt pe forum din sept. 2010, nu de acum 1 an.:) Masina am vrut sa o vand in noiembrie anul trecut, dar am scos-o la vanzare ca imi rezolvasem problemele. Am mentionat acest lucru si in postul deschis la vanzari- viewtopic.php?f=108&t=63754

Multumesc.
M
mikevtr
Ford Freak

Înapoi la Totul despre membri