de petrica40 » 30 Mai 2009, 19:49
Si eu tot cu experiente neplacute cu Tester. Am comandat masina in 2004 cu accesoriile pe care mi le-am permis la data respectiva. Am asteptat 3 luni timp in care am facut rost si de manualul utilizatorului de stiam toate butoanele si comenzile inainte de a avea masina. OK, vine masina la sfarsitul lui noiembrie, ma duc s-o ridic si surpriza: nu avea computer de bord desi comandasem asa ceva si incep sa fac panarama. Fatuca de la vanzari imi arata kilometrajul si-mi zice: vedeti cifrele alea? ala e computerul de bord, dupa fiecare kilometru se schimba. Am ramas masca, sa rad nu-mi venea dupa atata asteptare. Nu era masina comandata de mine dar am luat-o asa ca sa nu mai astept 3 luni. In compensatie mi-au pus o alarma aftermarket.OK. La revizii iarasi discutii. La 60000 am schimbat toate placutele de frana, preturile le aveau afisate pe un panou la receptie, imi calculez banii si cand imi face devizul le iese cu vreo 800 ron mai mult. Iar scandal, fotografiez cu telefonul preturile in ideea ca fac reclamatie, dupa 5 minute au dat jos panoul si au pus alte preturi. Am zis ca las de la mine, etc. La alta revizie stau in service vreo 25-30 minute si pe deviz ma incarca cu 7 ore. Fac iar discutii cu seful de service si imi reduce la 3 ore. Mai sunt vreo cateva chestii minore dar nu va mai plictisesc. Am avut noroc ca masina merge struna si n-am probleme. Se apropie revizia de un an si sunt hotarat sa ma duc la Bosch Car Service, sa-i vedem si pe astia.
In 2008 am mai cumparat o masina, am vrut mult un Focus dar am luat Opel doar ca sa nu mai ajung la Tester.