Help/Troubleshooting

schimbare injectoare mondeo

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

schimbare injectoare mondeo

Mesajde aditzu_2009 » 03 Noi 2010, 15:54

buna ziua!am o problema cu masinutza.trebuie sa i schimb injectoarele problema e ca nu am avut bani de unele noi si amfacut rost de unele de la alta masina cu acelasi tip de motor a mea este HJBB a lui la fe 85 kw.in fine si vreau sa stiu daca merg puse pe masina?adik nu va afecta computerul de bord sau ceva?cum trebuie schimbate?am auzit ca trebuie scoase bornele de la baterie.daca ma poate lamuri si ajuta cineva i-as fi recunoscator.va multumesc
aditzu_2009
Incepator

Maşina: Ford Mondeo 2003 2.0 tdci euro 3 85 kw
VIN: WF04XXGBB43P78581

Re: schimbare injectoare mondeo

Mesajde titocus » 06 Noi 2010, 15:30

Trebuie rescrise codurile la noile injectoare in PCM. Pt. mai multe detalii cauta la sectiunea Mondeo 3 cu functia Search.
Mondeo 3 TDDi, Aquamarine Frost Pearl M/S
Focus 1 1.6 16V, Pacific Green
Mondeo 4 EcoBoost
Focus 3 TDCi
*Ce fac pe acest forum este in totalitate benevol, fara vreun beneficiu.*
titocus
1nsane Member

Maşina: Mondeo 3 TDDi, Focus 1.6 16V, Mondeo 4 EcoBoost, Focus 3 TDCi

Înapoi la Help/Troubleshooting