Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
07 Noi 2010, 13:57
Sunt proaspatul posesor al unui ford focus 1.6 tunnat, pe care l-am cumparat cu un amortizor defect si am cautat sa-l schimb dar pe amortizor nu scrie nimic in schimb pe arc are trecut fk-1866 si la cine am intrebat a spus ca nu se gasesc in Romania. rugamintea me ar fi daca ma poate ajuta cineva cu un amortizor ideal ar fi sa fie identic daca nu as putea sa incerc cu unul compatibil. astept raspuns ori aici ori la tel:0765138783
07 Noi 2010, 14:45
arcu e una, amortizoru e alta
vezi poate ai noroc si scrie pe celalalt amortizor ceva
07 Noi 2010, 21:25
e pentru fata sau spate ?
08 Noi 2010, 15:35
O parere personala...dc nu sti vechimea sau kilometrii acelor amortizoare nu e indicat sa pui unul nou si unul uzat...De obicei se schimba impreuna.
Verifica pe amortizor dc exista vreo serie sau producator apoi incearca sa cauti ceva apropiat...duritatii si lungimi tijei acelui amortizor.
Poti cauta pe ebay.co.uk sau ebay.de..imp e sa aflii de unde au fost luate, ce producator si cat mai multe detalii orice lucru te poate ajuta.
In speranta ca am fost de ajutor...iti urez bafta..

PS: pune niste poze!!!!!
09 Noi 2010, 10:15
Incerc sa te ajut si eu. Da-mi te rog mesaj pe privat cu datele masinii, mai ales cu VIN-ul si caut in programul original codurile de la amortizoare. Doar ca trebuie sa-mi spui exact care amortizor iti trebuie, pe fata pe spate, de haion... deci de care???