$1 scrie:$2
$1 scrie:$2cand ai sa vezi/auzi tu de cineva care iti da banii inapoi de buna voie indiferent ce platesti, sa ne arati si noua omul ... poate ii dam un premiu, sau ii facem o statuie.
Cred ca ar trebui,sa incepi cu mine.
Sunt sigur ca nu ma crezi,dar am avut mai multe cazuri,cand clientii au fost foarte multumiti si mi.au dat mult peste suma ceruta de mine si de rusine am refuzat,dar totusi banii,au fost lasati pe masa in atelier.
Acum pot veni si pe partea negativa si sa spun ca am fost pacalit de vreo 3 ori cu sume care se invarteau in jurul la 600 ron fiecare si cum decurgeau lucrurile:
Sefule,ma duc sa dau si eu o tura,sa vad cum merge masina si vin imediat........
Si dus a fost,bineinteles asta din comoditatea mea,ca aveam alta treaba si renuntam sa ma duc cu el in proba.
Si as vrea sa.mi mai fac o autocritica,de obicei opresc copii serox la taloane si astfel clientul,nu mai are nimic legat de mine.
Poate cu ocazia la acest topic,reusesc,sa ma redresez si sa nu mai am aceasta incredere oarba,in oameni care nu merita.
A avea incredere in orisicine e o prostie, a nu avea incredere in nimeni e o psihoza, a testa increderea in oameni e o necesitate. Am citit-o candva pe undeva si mi-a placut.
E o chestie de mediu.
Daca nu te-a inselat nimeni niciodata (sau nu te-ai prins, sau ai refuzat sa accepti ca ai fost inselat) n-ai nici un motiv sa nu te increzi in orice om.
Daca cei mai buni prieteni te insala, ajungi sa n-ai incredere in nimeni .
Daca ai fost inselat de cateva ori, normal este sa fii mai precaut si sa nu te increzi in orisicine fara sa te asiguri mai intai ca persoana respectiva merita increderea ta.
Deci ,cu incredere inainte...