Initial am zis ca dau PM, insa consider ca rolul forumului este de a schimba informatii, asa ca iata (plus ca mai dam si un UP la topic, cred ca merita - si topicul, si omul

!)
1. Am discutat cu omul cu modulul BT in germana, a ramas sa ne auzim / vedem luni pentru proba modul pe masina mea. Sfaturi pentru verificare? Ar trebui sa vad prezenta modulului pe unitatea audio dupa conectare? Trebuie activat vreun modul software in GEM / unitate pentru BT/voice?
2. Care sunt costurile pentru schimbare limba modul?
3. Revin cu problema cablajului (non?!)-pre-existent. Imi propusesem sa dau astazi torpedoul / plafoniera jos, sa verific daca exista (asa cum am mai spus, gurile rele sustin ca modelele care au clima automata au si precablaj pentru BT / Voice Control: cablaj unitate-modul, cablaj modul-mic si inca unul, nu mai tin minte ce era cu el, parca tot unitate-modul). Stii ceva despre acest subiect? Daca nu sunt, trebuie sa le iau OEM, se pot face, e nevoie de mufe etc?
4. pe langa modul (si cablaje, daca nu exista), din toate discutiile am inteles ca mai e nevoie de urmatoarele:
- modul (asa cum ziceam)
- cablaje (idem - cablaj principal unitate, cablaj secundar unitate, cablaj modul-microfon)
- microfon
- comanda cu voice pe ea / buton voice separat (daca e comanda, banuiesc ca nu am nevoie de cablaj separat, daca e buton separat - iarasi banuiesc ca e nevoie de cablaj de la buton la unitate - din experienta Ford de pana acum, cablajul respectiv inseamna 2 fire cu mufele de rigoare - corect?)
intrebarea de la 4: mai e nevoie si de altceva in toata schema?
Revenind la modul: omul mi-a spus ca nu stie exact daca modulul este complet functional, sau are bube pe partea de voice. Daca merge partea de BT / carkit pe el, eu as suspecta o problema soft in cazul descris. Ma insel?
Multumesc!
T