Achizitie masina de spalat. rufe!
Trebuie schimbat cu o masina noua.
Acum ce ma deranja la el e ca este galagios...
Sta cu spatele la un perete, si dincolo de perete e camera mea, de fapt cand stau la birou, stau langa acel perete

Intrebarea mea este daca indiferent ce marca de masina de spalat noua din zilele noastre am lua, nu se va mai auzi zgomotul, sau tot se va mai auzi ? Am vazut ca un electrolux anume are dati 54 db, si un candy anume 57 (la spalare), nu-mi dau seama daca chiar conteaza.
Cerinte :
- garantie cat mai mare
- fiabilitate cat mai buna
- cat mai putin galagios
- 6 - 8 kg
- adancimea sa fie max 55 cm, dar nu e musai slim, adica cred ca e bine si 50-52 cm. (aici cred ca depinde si de spatiul pe care tre sa-l las intre spatele masinii si perete, cat tre sa fie minim? oricum am facut calculele lasand ceva spatiu)
- latime de preferat pana in 60 cm, max 64.
- inaltime max 90-95.
- pret max 1400-1500 roni de preferat pana in 1200-1300 roni.
Momentan ne-am oprit la Candy,Bosch,Electrolux, (5,5,4 respectiv ani garantie daca te inregistrezi la ei, sa-i ia naiba cu inregistratul lor de cacat) cu precizarile :
- avem o hota candy care a inlocuit una whirlpool (dar mai avem un frigider si un ap. AC ambele whirlpool

- bosch la un pret rezonabil (dar totusi cel mai mare dintre ele) are 5.5 kg (cred ca merge si asa la o adica, actualul avand 5 kg cred). Si e A in loc de A+ dar nu stiu cum e in realitate versus.
- electrolux au pe adancime 60 in general, neconvenabil, dar am vazut un model de 55 cm, desi nu apare si pe pagina oficiala electrolux din romania ?
Daca cineva are ceva de zis despre cele de mai sus, e invitat...

Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
-
Cornel001 - Membru Belit
- Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
- VIN: dealadecotnarisec