Si eu sunt la fel de indecis ca si tine din urmatoarele motive:
Traseul cu centura de la Calimanesti cu o banda pe sens nu este bun. Parerea mea este ca ar trebui in traseu cu minim 2 benzi pe sens (pacat de centura Brasovului), cu cat mai putine sensuri giratorii si cat mai putine indicatoare de "cedeaza trecerea".
Ca oras, Ramnicu Valcea, l-as intitula "orasul celor 2 benzi cu semafoare la absolut orice intersectie de drumuri". Iar prima banda intotdeauna are intermitent si nu poti astepta sa mergi inainte.
Traseul catre Sibiu si locatia sunt superbe. Problema ar fi ca uneori este FOARTE aglomerat, mai ales la intrarea in oras. Spre Paltinis este superb, daca reusim sa inchidem drumul sa ne facem damblaua.

Lipsa implicarii mai multor useri din zona este insa o problema. MARE!
Cluj este foarte OK, mai aerisit, avem parcari, avem unde defila, avem membrii seriosi printre organizatori. Ne cam omoara distanta insa, intre Cluj si zona Moldovei sau Dobrogei.
Deva este din nou intr-o zona superba dar ... FOARTE FOARTE FOARTE departe pentru unii useri. Mi-ar face placere sa se tina acolo, dar intr-adevar organizatorii nu dau semne ca si-ar dori foarte mult sa ne convinga si anul acesta.
Asteptam sa vedem cum se rezolva aspectele mai importante (o parcare potrivita, un traseu potrivit, o echipa serioasa si dornica de treaba care sa organizeze local evenimentul).