Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

becuri mondeo

13 Noi 2010, 16:58

sall,am un mondeo din '94,1,6 banzina,ce becuri ii trebuie la faza scurta?eu am H1 dar lumineaza prea incet sunt de 12v .poate fi de la protectia din plastic care este ingalbenita sau imi trebuie alte becuri cu putere mai mare .ajutati-ma!!PS asa am luat-o.

Re: becuri mondeo

16 Noi 2010, 12:04

Salut,

Parerea mea este ca sigur e de la plasticul ingalbenit. Am vazut la un Golf 5 cum lumina noaptea, mai ales partea stanga (erau farurile ingalbenite). A dus-o baiatul la un service si i-a polish-at faruruile si au iesit "sticla". Lumina s-a inbunatatit considerabil. L-a costat 50 RON/far. Am vazut si procesul de polish, dureaza 30 minute.
Decat sa dai banii pe un bec "calumea" degeaba, mai bine curata-i farurile. Iesi mai castigat si se schimba si estetic.

Parerea mea. :)

Re: becuri mondeo

16 Noi 2010, 12:08

...a, si din cate stiu eu, becurile de faza scurta sunt H1 la 12V si 55W. Sper sa nu ma insel, si eu caut unul`, mi s-a ars aseara pe stanga... Inca nu am dat becul jos ca nu am avut timp. O sa-l demontez sa vad exact ce model este, ca eu nu am avut probleme cu lumina slaba sau ceva de genul. O sa cumpar unul la fel.
Subiect închis