10-13 iunie 2011 @ Valcea
Întâlnirea naţională a posesorilor de Ford din România
16 Noi 2010, 11:45
@zvony un drum inchis pt cateva ore fie el si secundar este foarte greu de realizat cu primaria si exista riscul de a crea discomfort localnicilor.
Cu cazarea iara este complicata si trebuie nervi de otel ca tot timpul va fi cineva ca nu-i convine aia sau aia,daca este sa castige Sibiul am sa fac tot poibilu sa trag la pret,orcum astept ordine de la cei de Sus.
P.S.Sibiu are 100 voturi in plus fata de al 2-lea candidat.
16 Noi 2010, 13:13
Felicitari pentru cele 100 de voturi in fata, a sunat asa ca o lauda

. Sa asteptam rezultatul final.
16 Noi 2010, 13:39
xetix, nu era o gluma faza cu drumul secundar. Am fost la brasov anul trecut si desi am fost ajutati de politie, au fost vreo 3-4 coloane la un moment dat, care habar nu aveau pe unde sunt celelalte.
florin21, nu am nimic cu nimeni, deci nu te mai ataca. Dar daca o sa continui sa sustii ca pe Valea Oltului nu trec camioane in weekend, ma tem ca deja o dam in diverse. Nu spuneam sa nu facem intalnirea la Rm VL, doar spuneam ca din punctul meu de vedere daca vrem sa avem o coloana, si nu niste masini pe o strada, clar nu putem sa facem pe Valea Oltului.
legat de cazare, si eu prefer varianta cu agentia de turism.

ca sa pot deconta biletul
Mi-am invatat lectia: discounturile pe care le au agentiile de turism nu pot fi obtinute prin negociere directa.
16 Noi 2010, 14:17
Sa nu uitam ca noi stam in coloane record zilnic prin Bucuresti.
16 Noi 2010, 14:32
Speram ca ii sponsorizam pe baieti
16 Noi 2010, 15:00
Mie unul mi se pare ca in loc sa simplificam lucrurile le complicam mai rau.
Parerea mea este ca organizatorii acestei intilniri (unde se va tine ea) trebuie sa se ocupe de:
1.Alegerea parcarii de unde se va pleca pe traseu.
2.Traseul .
3.Stabilit cu autoritatile orasului respectiv masurile ce trebuiesc luate pentu a evita orice fel de probleme ce pot aparea.
4.Alegere unui spatiu corespunzator pentru petrecerea de seara ( aici pot fii mai multe idei de cum se string banii pt petrecerea respectiva adica meniu ,muzica ,sala etc) in functie de citi participanti se inscriu binenteles cu banii trimisi nu pe promisiuni.
In privinta cazarii mi se pare inutil si plus de asta si foarte greu de realizat sau de oferit undeva ca sa poti sa satisfaci toate pretentiile celor care vor sa participe. Si atunci nu este mai bine ca fiecare (pe grupuri sau cum doreste) sa se ocupe de propria cazare in functie de bugetul fiecaruia de standardul ridicat sau mai putin ridicat al unitatii respective ? Astfel ar fii evitate celebrele vorbe " scump domn-e scump dincolo era mai ieftin".
Exista inernet acum si informatii berechet despre toate unitatile de cazare din zona cu pricina si fiecare are posibilitatea sa faca rezervare la data respectiva.
16 Noi 2010, 15:23
Nu-s chiar asa simple lucrurile cum par.
16 Noi 2010, 15:32
Indiferent cine va castiga organizarea, eu propun o intalnire cu organizatorii precedenti pentru ca exista un potential urias de a invata din problemele cu care acesti oameni deja s-au confrunta. Astfel se pot evita usor anumite greseli si imbunatati la fel de usor anumite aspecte, cu un minim de efort.
16 Noi 2010, 15:39
Organizatorii viitori se vor bucura de experienta anilor trecuti prin COnsiliul Director al Asociatiei. Totul va fi dezbatut si decis impreuna, intr-o sectiune separata.
16 Noi 2010, 19:47
@patuiag...este binevenita o organizare comuna pentru cazare. Daca esti singur nu primesti nici o reducere, dar daca sunt mai multi deja stau lucrurile altfel. Totusi...daca tu doresti sa cauti singur si sa iti faci rost singur de cazare...nu se supara nimeni.
16 Noi 2010, 20:01
eu am rezolvat cu cazarea deja: am rezervat la Sibiu, am un amic in Rm Vilcea, la Deva sint la 40 de km de Tebea iar cu Clujul nu e o problema ca am citiva colegi de facultate care ma gaduiesc.... acum imi fac probleme unde o sa-i gazduiesc pe ceilalti doua sute si ceva de colegi care vor veni cu mine acolo...., unde o sa le dau de mincare, unde o sa fac petrecerea la care sa ma imbat ca un porc dupa ce in prealabil voi fi stat in alcool trei zile si unde o sa parchez cele 200 si de masini. cu autoritatile am discutat si de principiu sint de acord sa ma primeasca la ei in sat ca au auzit de mine, mai am de vazut daca ma primeste si Tiriac la el in parcare si daca pot sa ma dau cu un mustang de la Ford prin parcul central in timp ce beau vodca din sticla de sampanie. aaaa si am mai vorbit cu cei de la antena unu sa imi dea un elicopter sa ii aduc la manifestatie pe mofturosi....
hai ca o dam in balarii.... si in teorii razna. incercati sa veniti cu solutii nu cu probleme. probleme pot gasi sau face la fiecare secunda.
16 Noi 2010, 20:13
Deci nu are rost sa ne agitam degeaba asteptam pana se termina voturile si dupaia se vor implica cei din consiliu si din asociatie,cine nu vrea sa aleaga hotelurile,pensiunile propuse este liber sa-si aleaga unde vrea si ce vrea. Mereu va fi cineva care nu este mutumit indiferent cat te vei stradui sau vei face.
@shine unde am zis eu ca drumul secundar e o gluma ?
16 Noi 2010, 20:24
Obligatoriu va exista cel putin un nemultumit de care sa stie toata lumea ... prin modul in care se comporta sau isi expune nemultumirile. Pana una alta, mai e o leak' pana se termina votarea desi momentan Sibiul este pe primul loc.
O mai vrea sa ne ajute tanti de la SCI Travel si anul acesta? Nu de alta dar sunt convins ca nu vom reusi in veci sa obtinem noi un pret mai bun decat o agentie.
LE: poate doar sa fim prieteni cu vreun patron de hotel cu 100 camere.
16 Noi 2010, 20:31
din ce vad Dana (Cluj) a vorbit deja si a facut rost de discount si Radu (Deva) a zis ca obtine discounturi.
Daca iese Sibiul...sa vedem ce scot ei si dupa ce scoate SCI Travel.
16 Noi 2010, 20:57
@Topcat Deocamdata nu s-a vorbit de discount pt ca nu se stie cine va iesi castigatorul.Nu te poti la Hotel si sa le zici ca vin 100 oameni de Rusali si dupaia stiti nu mai vin ca nu o iesit orasul care l-am reprezentat.Cazarea se va negocia dupa ce va castiga orasul cu pricina.
De preferat ar fi sa fim cam toti apropiati ca cazare asa ne putem intalini si plecam in ceata,orcum ma gandesc sa fac niste fluturasi cu harta si cu traseul pana la parcare unde va avea loc evenimentul.
Apropo vas ruga sa venim si cu niste idei pro(nu numa contra) si sa incercam sa fim constructivi (nu distructivi) ...
16 Noi 2010, 21:44
Dar de principiu se poate vorbi. Formuland cateva fraze de genul:
"Buna ziua! Ne-ar interesa si pe noi sa ne cazam la dumenavoastra de rusalii anul viitor, cam 200 persoane cu 100 masini. Ce discount am putea obtine si ce pachete foarte avantajoase."
Ca daca pui intrebarea nu te costa nimic, si nici nu te pune nimeni sa semnezi/platesti ceva fix maine daca te apuci sa intrebi. Se pot purta ceva discutii "orientative" pentru a vedea cat de deschisi sunt posesorii de hoteluri la o asemenea colaborare.
17 Noi 2010, 00:03
Nu este nicio problema sa intrebi de principiu, nu te pune nimeni sa si rezervi. Si dupa terminarea votului, tot de principiu se va pune intrebarea catre managerul hotelului, pentru a compara ofertele cu discounturi ptr grup (un hotel mai scump poate deveni mai atragator daca are o politica de discounturi mai buna). Iar apoi se va alege unul , la care se va rezerva (asta urmeaza sa vedem in functie de politica hotelului, daca apelam sau nu la agentie, etc).
O sa intreb si la SCI Travel sa vedem daca se mai baga, sa ii expun conditiile si sa ne dea ponturi ptr cazare. Oricum cei de acolo, poate si impreuna cu o parte din CD, or sa mearga sa vada hotelul/restaurantul si ce mai e.
17 Noi 2010, 00:25
Nu ma intelegeti gresit,stiu ca e bine sa intrebi dinainte ce si cum ,dar eu am preferat sa astept sa vad cine iese castigatorul si dupaia ma voi duce cu membri consiliului cu mapa de prezentare si atunci am sa pot negocia face2face si atunci vom putea analiza oferta si o sa stim pretul cu exactitate decat cel cu aproximatie.
17 Noi 2010, 01:33
Tulai Doamne...cata agitatie pacilisea.Am sa votez Valcea din doua motive,pentru ca sunt oltean si pentru ca este cea mai aproape de mine

dar mi-ar placea sa iasa Sibiul sau Clujul,ca Valcea o vizitez in fiecare an de Paste,pe cand la Sibiu am fost doar de doua ori,iar la Cluj niciodata,si cel mai bine e cand vezi locuri noi.
A,si daca ar fi vreun hotel al vreunui patron de club de fotbal din Bucuresti,cum a zis un coleg mai in urma,in nici intr-un caz nu m-as caza acolo.
Hai ca va pupa Jan

,noapte buna
17 Noi 2010, 09:24
Inca din primele voturi Sibiu a condus, iar dupa primele ore si-a pastrat constant un avans de 13-15%. Asta inseamna ca se pot incepe discutiile cu hoteluri, iar daca printr-o magie se schimba niste sute de voturi in ultima clipa, atunci se poate spune: "Ne cerem scuze, s-a optat pentru alt oras". O negociere nu presupune semnarea unui contract. In plus, chiar in momentul in care se va consemna orasul, normal ar fi sa se discute cu mai multe hoteluri ceea ce, implicit, va duce si la refuzul unora dintre ele.
17 Noi 2010, 09:47
Nu inteleg ce e anormal sa se discute DE PRINCIPIU tarifele la cazare. Pai iese Sibiu, sa zicem, la vot, dupa care comitetul de acolo ne anunta ca pretul unei camere este aproape dublu decat la Rm Valcea (sa zicem). Cel putin pt mine, la cele 2 intalniri anuale, ponderea cazarii in pretul total a fost undeva pe la 30-40%. Vi se pare putin?
17 Noi 2010, 10:00
pai de-asta maraiam si eu mai devreme. pentru ca preturile din Sibiu cu greu pot fi atinse de orice alt oras propus pe aici. cu un plin de benzina ma duc si ma intorc. Deci punem 200 de lei. si daca mai pun cazarea inca 200 de lei pe noapte (50 de euro dubla asa cum apare pe-acolo) deja e 400 de lei. 2 meniuri la party inca 200 de lei. si vorba lu` Komandantu, te duci la 30-40% cu cazarea.
Eu vin cu cortul si ma duc in Dumbrava si ma instalez. am zis!
17 Noi 2010, 11:26
Nu vrea sa se supere colegii de la Sibiu pe mine dar trebuie avute ceva discutii de principiu cu cei ce ofera cazare. De asemenea frumos ar fi sa fim cat mai multi la un loc, cum a fost si anul acesta (mie personal mi-a placut ... mult).
Iarasi nu vreau sa se supere pe mine, dar sper sa aibe timp sa organizeze o mare parte a evenimentului acolo. Zic asta deoarece intalnirile locale vad ca sunt aproape inexistente din cauza timpului. De asemenea in o saptamana de zile cat am stat asta vara la Sibiu nu am reusit sa ma vad cu userii de acolo (poate fiind si perioada concediilor).
Organizarea evenimentului NU va fi usoara si sunt foarte multe drumuri de facut. Toate acestea necesita timp.
17 Noi 2010, 13:31
Nu-i nimic, dupa ce comitetul delegat de CD sau chiar CD va analiza cu cartile pe fata treburile, daca se constata ca nu pot organiza, castigator va fi declarat urmatorul din lista!
17 Noi 2010, 14:12
la hotel