Totul despre membri

Dufy, sau al meu Focus MK2

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Dufy, sau al meu Focus MK2

Mesajde flaviuf » 18 Noi 2010, 15:48

Desi iubesc masinile clasice, la inceputul acestui an am decis ca trebuie sa gasesc ceva cu care sa pot face in siguranta drumuri mai lungi. Am oscilat intre: Megane2, Peugeot 407, Alfa 147, GrandePunto, SX4, la un moment dat un Colt CZ3 si am sfarsit prin a alege un Focus hatchback Mk2 1.6 benzina cu 32600 km la bord (07/2007). A fost zic eu o ocazie, l-am luat de la o firma de leasing - abandonat fiind din cauza crizei.
L-am verificat, totul OK. Are doar mici probleme inestetice (catve zgarieturi) care deocamdata nu ma deranjeaza. Am remediat si lipsurile (antena, roata rezerva+cric, o oglind dreapta sparta) inerente unei stationari in orice parc auto din Romania si am schimbat toate consumabilele: ulei, lichid frana, placute, ulei servo, etc.
Vreau sa spun ca intre timp am ajuns la concluzia ca este o masina care ofera un raport foarte bun pentru banii platiti. Ca plusuri: tinuta foarte buna de drum, calitatea materialelor OK, incapatoare, si cred ca relativ fiabila...a, si un consum extraurban foarte bun. Ca minusuri: consum urban cam maricel.

Va atasez cateva poze facute inainte de a o lua - acum arata cam la fel dar are alte placute. Cand voi mai face un set, revin cu poze noi.

Sper sa nu ma dezamageasca, pana acum am facut cam 10000 km fara nici o problema.

PS> pun si o poza cu "my old school car" - un R5 Alpine care inca fuge de rupe pamantul.
Fişiere ataşate
alp1.jpg
Focus2.jpg
Focus1.jpg
flaviuf
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 1.6i HB + R5 Alpine

Re: Dufy, sau al meu Focus MK2

Mesajde Sufletzel » 18 Noi 2010, 15:51

Sa stapanesti sanatos Focusul si fara probleme!
Mai pune poze cu alpine-ul :D ca putine au mai ramas
Sufletzel
HAOS Crew

Maşina: Focus '08 PH-26-SFX
VIN: WFOGXXGCDG8L0xxxx

Mesajde flaviuf » 18 Noi 2010, 15:58

Merci pentru urari, am impresia pe zi ce trece ca am facut o alegere buna.
Cat despre Alpine, eu pot pune cateva poze dar numai in cazul in care nu se considera vreo ofensa pe un forum Ford :)
flaviuf
Ford Freak

Mesajde lyvmh » 19 Noi 2010, 08:07

Bine ai venit pe clubford, sa stapanesti sanatos masinuta, iar in ceea ce priveste ofensa, nu cred ca o sa deranjeze pe nimeni ca ne prezinti si "o masina mai rara", poti pune ce poze vrei si cate vrei in Galeria de poze a ta ;)
FORD FOCUS TREND COLLECTION SEDAN 1,6 i 100 CP
lyvmh
Member

Maşina: BMW 318i, sedan

Mesajde bogda1313 » 19 Noi 2010, 08:24

Frumoasa masina! Ma refer aici la Renault 5 :) . Rar mai vezi asa ceva pe sosele, si sa fie si intr-o conditie buna.

Sa le stapanesti sanatos pe ambele.
Ford Focus MK4 Wagon 2019 Titanium, 1.0 EcoBoost 125 M6
Ford Focus MK2 2007, 1.6 Duratec, Trend Collection + multe chestii montate din pasiune
My site: Auto TestDrive
bogda1313

Maşina: Focus MK2, 2007

Mesajde flaviuf » 19 Noi 2010, 08:54

Multumesc baieti pentru urari! Si pentru ca Ford-istii sunt oameni cu mintea deschisa si n-au nimic impotriva, voi posta cateva poze cu Alpine-ul. Ca un scurt sumar, pana acum am refacut motorul (piese noi) iar sper ca la primavara sa intre intr-un proces de reconditionare profi a caroseriei (retapitare, sablare, tinichigerie si vopsire).
Desi nu se compara cu o masina moderna din pucctul de vedere al confortului, vreau sa va spun ca ofera o experienta foarte placuta la condus iar sunetul e super. Cine pune mana o data pe ea, cu siguranta va vrea si a doua oara. Este unul din motivele pentru care nu pot sa ma despart de ea.
Fişiere ataşate
029aaJPG.jpg
Picture 032a.jpg
p3.jpg
p1.jpg
flaviuf
Ford Freak

Mesajde bobutza » 19 Noi 2010, 12:46

cu siguranta daca pun mana pe ea,vreau si e doua oara :))

cat despre masina foarte frumoasa si sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme:)

stima
bobutza
Gold Member

Maşina: Mondeo mk5 2.0 tdciTitanium
VIN: WF0EXXWPCEFK28939

Înapoi la Totul despre membri