Trage stanga (daca schimb roata ),trage dreapts
Am si eu o problm ea cu al meu Mondeo mk 3 an 2004 TDCI
Imi trage stanga.Precizez ca anvelopele (continental 205/50 ZR17) sunt noi luate la inceputul acestui an pe 20.04.2010 de lA o firma cu depozit comun la Autosoft Fundeni( a se intelege ca sunt aceleasi anvelope care le vand si cei de la Autosoft).In fine problema sta in felul urmator:Montajul anvelopelor a fost facut la Autosoft cu echiliubrari,indreptari de Jante (pe fata ,acolo sunt montate anvelopele noi) s.a.m.d,.,de vreo 2 luni a inceput sa traga stanga,dar nu si pe franare,am facut geometria ( a rezultat totul ok pe "0" ,adica totul era ok ca de fabrica),dar cel cel de la service a zis sa incercam sa le montam invers.
Am montat Janta stg fata cu anvelopa cu tot pe dreaptA si invers ,dreapa pe stanga fata,si ce credeti trage dreapta.
Cel de la service si inca un mecanic mi-au spus ca problema este de la o anvelopa care este mai grea,voi ce crede-ti ?
Anvelopele sunt in garantie 3 ani,dar cei de la care le-am cumparat mi-au spus ca se le aduc la ei la expertiza pt maxim 30 de zile,dar problema este ca nu-ti dau nimic cu ce sa incalti masina pe acesta perioada (macar 2 joarte cu galme) sa o poti duce acasa.
Astept raspunsurile voastre daca s-a mai lovit cinewva de acesta problema
-
mihaicnx - Ford Freak
- Maşina: mondeo 2.0 TDCI 12/2004 Ghia Titanium