Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

05 Iun 2007, 18:54

din cate stiu eu scorpio a fost o deceptie in privinta vanzarilor..

06 Iun 2007, 15:29

The Scorpio was produced between October 1994 and June 1998. The total number of all Scorpios produced - for Europe as well as the UK - is as follows

Year: Production
1994: 5,800 (approx)
1995: 44,521
1996: 21,746
1997: 20,441
1998: 6,079
Total: 98,587

07 Iun 2007, 02:34

asa. sa ne lamurim.
Cornel, am folosit cossie-ul lui zanga de drag de cum arata si de cum o sa dea pe sticla si de reclama "mascata". numai pentru cunoscatori :p
Marius, nu, TVR nu are bani sa dea pe recuzita si alte cele. daca vrei un raport despre situatia financiara a institutiei, fa o cerere la Dept. nostru de Comunicare si Reprezentare.
danmatyas, aici : http://www2.tvr.ro/lpc/prezentare.php
Zanga, tu stii cel mai bine de ce am folosit cossie-ul. Si esti un super baiat :)

07 Iun 2007, 03:22

as zice ca pe unii ii supara patima, pe altii invidia si din cind in cind grija de capra altuia...no offense tuturor care ar crede acest lucru (sau mai bine zis persoanele de facta se esclude ca e putini)!
citi dintre noi (voi) si-ar pune la dispozitie recuzita personala "for free" pentru binele unui confrate, oricare ar fi ala (confratele sau binele)?

banii televiziunii publice se duc pe alte chestii mai importante decit producerea unei emisiuni de interes pentru pustii de 18 - 24 de ani ... sint lucruri mult mai importante de platit (vezi deplasari la meciuri sau campionate de unde se transmit sub o oar pe zi, montaje care nu mai ajung pe post, masini felurite, indemnizatii care mai decare cu nume mai frumoase, cartele de intrare, etc...) si pe care se cheltuiesc banii nostrii...

LE by bogdan: ca sa nu dau mult in offtopic am mutat restul comentariilor in topicul emisiunii cu pricina
Ultima oară modificat de bogdanv pe 07 Iun 2007, 12:29, modificat 1 dată în total.

07 Iun 2007, 03:53

bogdan, iti multumesc de parere, abia astept sa ne vedem pe tocpiul celalalt sambata, dupa emisie, sa comentam :) si de ce nu, la un biliard, la urmatoarea intalnire?:)
gata cu off topicul. zanga, ne ierti :)
Răspunde