Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

MONTARE MAGAZIE 6CD PIONEER PE UNITATE STOCK CD6000

27 Dec 2008, 17:25

Salut la toti.
Am si eu o intrebare referitoare la CD6000 Stock de pe Ford Focus 2 Facelift. Eu am pe cel cu buton de AUX si am si mufa aux in torpedou. As vrea sa ii montez o magazie de CD Pioneer si nu stiu daca este posibil. Nu am butonul de CD Changer pe casetofon. Suporta un astfel de montaj? De la ce buton o conectez in acest caz? Multumesc anticipat.

Re: MONTARE MAGAZIE 6CD PIONEER PE UNITATE STOCK CD6000

27 Dec 2008, 21:09

Pe butonul de CD nu ai CD/CDJ sau ceva de genul ?
Daca nu, atunci mai mult ca sigur ca se gasesc destui pe aici care sa fie interesati de un schimb, in care tu dai unitatea ta cu aux cu tot si ei iti dau unitatea lor audio ford, compatibila cu magazie de CD. Tot ce ar mai fi de cautat e cum se conecteaza acea magazie la o unitate audio ford, daca sunt compatibile.
Magazia de CD trebuie comandata de unitatea audio, de asemenea, semnalul de sunet il scoate in format digital, nu analogic, deci nu merge sa-l pui pe mufa de AUX pe care o ai in torpedou.

27 Dec 2008, 21:20

Da, pe butonul de CD e CD si atat, nu are control de magazie... :(
Ooof, pai decat sa fac schimbul cu un alt cd player mai bine fac cu un mp3 player si gata... :(
Multumesc.

28 Dec 2008, 09:50

mai bine pui adaptor de ipod. practic emuleaza magazia de cd. pe unitatea ta merge sigur.

02 Ian 2009, 20:17

eu am 6000 CD cu buton CDDJ compatibil cu magaziile de cd-uri. Daca esti interesat de un schimb :D da un PM
LE: Acum am vazut ca tu ai FF2 cu face-lift. eu am 6000CD forma de dreptunghi, dinainte de face-lift.

22 Noi 2010, 11:53

Pana la urma 6000 oval este compatibil cu vreo magazie sau emulator de cd-uri?
Pe buton scrie doar CD.

07 Dec 2010, 01:50

Si eu as fi interesat sa achizitionez o magazie de CD-uri daca se poate conecta la casetofonul meu. Am buton CD/DJ pe unitate. Are cineva idee daca se poate combinatia?
Răspunde