de wador29 » 23 Noi 2010, 17:24
Desi eu sunt de la "concurenta", imi permiteti o opinie. In zona Sibiului sunt suficient de multe pensiuni, de exemplu, in Rasinari. Spun pentru ca stiu, fiul meu a fost student timp de 3 ani in Sibiu, acum a terminat si sper sa se poata stabili acolo. Revenind la oile noastre, se poate gasi cazare mai convenabila, ceea ce va incuraja mai multa lume sa participe. Pe de alta parte, consider ca e mult mai bine sa stam undeva la aer curat, nu in buricul targului - cred ca majoritatea sunt satui de aglomeratia oraselor de fiecare zi. Eu sunt pasionat de iesirile la munte si prefer intotdeauna pensiunile, unde ti se acorda mult mai multa atentie decat intr-un hotel de 4 stele, la care te saturi de pui fiert cu orez (am suficiente experiente, in mai multe locatii...). 600 lei e rata mea, la banca, pentru ipotecar, si stau in casa in fiecare zi. Sa dau aceeasi bani, pentru 3 zile, mi se pare absurd... doar nu-l cumpar. Dar asta e problema lor. Ma gandesc la majoritatea, pentru ca eu chiar am unde sa stau la Sibiu. Mult succes, in continuare!!!
ex - Ford Fusion +, 2006, 1,6 TDCi, 90 cai, sea-gray,ex - OT 11 KXDSuzuki Vitara, Luxus, 2018, 1,4, boosterjet, 140 cai, prime solar yellow, cu plafon cosmic black pearl, OT 12 KXD