Help/Troubleshooting

raparatii zagrieturi usoare

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

raparatii zagrieturi usoare

Mesajde costin72 » 23 Noi 2010, 17:40

Salut la toti forumistii,

De catva timp mi-au aparut cateva zgarieturi pe portiere. Nu sunt adanci si cred ca ar putea fi estompate daca nu eliminate prin polisare. Dar nu vreau sa fac asta pentru ca ar insemna sa „raschetez” un strat de lac, ceea ce nu-mi convine avand in vedere ca masina e relativ noua :| .

Am gasit o alternativa prin achizitia unui produs care se cheama FixIt Pro (apare si la teleshoping) pe care am dat 35 lei.
Problema e ca cei mai multi spun ca-i o porcarie pentru ca dispare la prima spalare sub presiune.

Totusi, era cineva pe un alt forum care explica modul cum functioneaza si anume ca ar fi de fapt un polimer care dizolva superficial vopseaua dintr-o parte si alta a zgarieturii si se intareste (la culoarea masinii) sub actiunea razelor UV in aprox 12 ore. Insa presupune o pregatire perfecta a suprafetei care se realizeaza cu o substanta care nu ataca vopseaua sau lacul dar care elimina orice impuritate sau urma de grasime, dupa care se aplica produsul-minune avand grija de a elimina orice sursa de UV in timpul aplicarii pentru ca in final sa se lase sub actiunea unei lampi UV timp de 1 ora, inainte de a se expune la soare puternic.
Adica nici vorba din ce arata la TV.

Pe mine ma intereseaza urmatoarele:
1. a mai folost cineva asa ceva si ce rezultate a obtinut?
2. despre ce substanta e vorba pentru degresare?
3. ce fel pot substiui lampa UV, avand in vedere ca nu am asa ceva?
costin72
Incepator

Maşina: FORD FOCUS 1,6 VCTi 115 CP
VIN: WF0PXXGCDP8E76554

Re: raparatii zagrieturi usoare

Mesajde alexandrusavu » 23 Noi 2010, 17:48

Vopsitoria este sfântă, retușarea nu funcționează "ca la televizor".
A cumpărat și un amic de-al meu un produs similar de la TV și nu a funcționat (evident) ba chiar mai mult în loc să retușeze a subliniat zgărietura.

Mașina avea zgărieturi albe și acum sunt cenușii din cauza acelui pix corector.
Imagine
<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
alexandrusavu

Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
VIN: WF05XXWPD57U35570

Mesajde costin72 » 24 Noi 2010, 09:16

@alexandrusavu: stiu, asa cum spuneam, majoritatea sustin ca e o prostie. Insa nu precizeaza CUM au utilizat produsul. Daca amicul tau l-a folosit dupa cum arata la TV, mi se pare evident sa fie o dezamagire, avand in vedere ceea ce spuneam despre modul de aplicare.

Astept parerea unor utilizatori multumiti, care NU au procedat ca la TV. ;)
costin72
Incepator

Mesajde alexandrusavu » 24 Noi 2010, 10:35

Păi este un pic non sens să foloseșt un produs într-o modalitate alta decât "as seen on TV".
Cine știe ce nasoale se pot întâmpla :D
Imagine
<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
alexandrusavu

Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
VIN: WF05XXWPD57U35570

Mesajde costin72 » 24 Noi 2010, 10:40

...tocmai de-aia as fi vrut sa aflu daca a fost aplicat altfel decat la TV, pentru a preintampina orice nasoale.
costin72
Incepator

Înapoi la Help/Troubleshooting