Ford Racing 3,Nfs underground 2..etc discutii pareri
28 Oct 2010, 19:34
Salut all,
in cazul incare nu stiati apare in 16 Nov 2010.
Masini noi, track-uri noi...
Mai multe pe:
http://hotpursuit.needforspeed.com/Cei care au: Xbox si PlayStation - pot downloadaun demo al jocului gratuit.
Intrebarea mea este: Mai este la vreo varianta de NFS optiunea de messenger? Comunicare?
04 Noi 2010, 01:06
nu cred din cate stiu eu
04 Noi 2010, 21:00
Nu e neaparat sa raspundeti doar la intrebarea mea.
Va invit sa discutati de ce va place si ce nu
22 Noi 2010, 12:37
l-am luat si eu, e ok jocul dar ma cam lasa rece, in afara faptului ca sunt multe masini noi in el nu se mai compara cu ce a fost nfs la un moment dat, si sincer grafica cere prea mult pentru nimic. Cu placa video de 512ddr imi merg detaliile la medium, si la maxim dupa ce ii dau hypermem la placa video dar nu e mare diferenta . Oricum ideea jocului e ok doar ca m-a plictisit foarte repede. Mai nou ma joc nfs Porche ca e mai realist la Evolution sau la factory driver
22 Noi 2010, 12:44
Pt ps3 nu e nici un demo am verificat aseara doar 3 trailere
Cu Stima
22 Noi 2010, 23:02
au fost cand am postat
23 Noi 2010, 00:08
Acum e la download pt xbox
23 Noi 2010, 09:53
$1 scrie:$2alut all,
in cazul incare nu stiati apare in 16 Nov 2010.
Masini noi, track-uri noi...
Mai multe pe:
http://hotpursuit.needforspeed.com/Cei care au: Xbox si PlayStation - pot downloadaun demo al jocului gratuit.
Intrebarea mea este: Mai este la vreo varianta de NFS optiunea de messenger? Comunicare?
La NFS World online ai chat general si privat.
23 Noi 2010, 21:29
Dar intrebarea mea era daca mai are si alt NFS asta?
24 Noi 2010, 15:43
Mie mi-a placut jocul ca grafica(ruleaza bine cu detaliile la maxim pe un ATI Radeon 5770 1gb ddr5)...desi fara optiunea de replay nu apuci sa il admiri cu adevarat. Nu inteleg de ce nu au adus deloc fizica spre realitate numai pentru ca e un joc arcade.
Masinile derapeaza singure(pui frana in curba si se aseaza in drift, se echilibreaza singura, o tii numai din tastele dreapta-stanga, n-are niciun sens...poti practic sa iei curbele cu viteze aberant de mari). De la 300 km/h daca virezi brusc cu frana de mana, masina se opreste aproape instantaneu pe lateral. Nu mai mentionez ca nu poti sa faci cerculete, nimic peste burnout.
Nu zic sa il faca sa fie ca RBR, dar ma uitam la niste replayuri in Dirt 2, unde poti sa mergi si cuminte(fara derapaje, scandinavian flick, etc.), dar daca vrei sa iti faci de cap, ai de unde si arata spectaculos!:D
Speram sa dea cat de cat senzatia ca "ai dat de bani sau esti fiul unui seic" si ai in curte un Porsche Turbo! Asa, parca te joci pe mobil.
Chiar si asa, l-am jucat cateva ore fara oprire. Te prinde surprinzator de tare pentru ce fizica are. E chiar distractiv.
24 Noi 2010, 20:42
Asa au fost toate NFS-urile. D-asta imi place mie Forza Motorsport.
25 Noi 2010, 11:36
S-au mai apropiat macar de ceva credibil cu NFS Underground 1&2(ca fizica). NFS Porsche(desi are 10 ani) era foarte ok dpdv al fizicii masinilor.
Asta este parca mai departe ca toate. Raman la Dirt 2 deocamdata!:)
26 Noi 2010, 18:09
mie imi place jocul foarte mult.cum sa zis mai sus nu poti face drifturi reale,controlul directie a fost gandit special pentru volan.din taste se controleaza ceva mai greu adica trebuie sa apesi de 2 ori tastele stanga sau dreapta pentru a contola traiectoria.in rest cu placa mea nvidia 8500 gt merg cu rezolutia la 1280 cu 768 si detaliile pe mediu si se comporta foarte bine.la capitolul sunet nu straluceste deloc, masinile avand aproape acelasi sunet.grafica peisajelor este foarte reusita amintind de nfs porsche .pacat ca nu exista si pozitia de condus de la volan.
26 Noi 2010, 18:39
ala nu mai e de haaa haaaa