Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

distributie fusion 1.4 benzina

29 Noi 2010, 22:10

Salut,sunt noul posesor al unui fusion 2 de 1.4 litri benzina.An fabricatie 2003 si sunt interesat sa schimb distributia pentru siguranta.Poate cineva sa ma ajute cu detalii?Am cumparat kit-ul CONTITEC care contine rola intinzatoare si cureaua de distributie,mai sunt alte role necesare separat?La fel am cumparat si pompa de apa fiindca nu stiu daca e inclusa in circuitul curelei de distributie si nu vreau sa ma risc si nici sa pierd timp sa caut cand este demontata.Piesele sunt convenabile la pret si nu merita riscuri tinind cont ca trebuie sa vin in tara de sarbatori si am de parcurs vreo 2500 km.Multumesc anticipat pentru orice ajutor acordat.Si daca posesorii de Fusion pot sa isi spuna parerea despre masina sa stiu pe ce am dat banii as fi mai linistit,multumesc

Re: distributie fusion 1.4 benzina

30 Noi 2010, 09:57

Eu cred ca e o masina buna de oras,dar si de munte,avand garda inalta,comfortabila mai putin,dar in rest o masina buna de care poti trage de ea!

Re: distributie fusion 1.4 benzina

09 Dec 2010, 13:43

salut,
eu nu am Fusion....dar am o Fiesta cu aceasi motorizare.....
deci:
-cureaua de distributie are decat un singur intinzator
-pompa de apa este antrenate de una din curelele de accesorii,mai precis cea care antreneaza alternatorul
-cele 2 curele de accesorii NU au intinzator
-recomand sa le cumperi dinainte pe aceste 2 curele de accesorii,care de obicei vin insotite si de un dispozitiv,cu care sunt "urcate" pe ,pinioane.......
Răspunde