$1 scrie:$2... e incurcata cu intâlnirea pe 19. Eu pe 18 seara intru la orele 19:00 la servici si ies pe 19 la ora 07:00. Pâna bag si Io cornu-n perna, pâna ma trezesc, pâna mânânc, pâna ajung.......
Nu prea am cum decât daca fac un schimb de tura.
Stai linistit ca nu se supara nimeni daca nu vi... Oricum ai niste km buni de facut dus-intors...
Asa si eu sunt de serviciu... intru pe 18 si ies din tura a doua zi pe 19 la 09.00 dimineata (tura de 24h)... 
dar la tine, cum am spus, este scuzabil faptul ca ai totusi de parcurs niste kilometri pana aici... Oricum, o sa ai intotdeauna un loc rezervat si vei fi intotdeauna binevenit...

$1 scrie:$2eferitor la intalnirea nationala, am parerea ca baietii de la Sibiu o cam dau de gard... In afara de xetix, restul "consiliului" e invizibil. Ma uit la situatia votului: Valcea scade incetisor, Clujul creste pe muteste, Sibiul bate pasul pe loc... Cred ca o sa castige Clujul, la masa verde. Sper sa bat eu campii...

Ramane intre noi...
De abia acum te-ai prins...
Este o chestie tacita si voit impusa cred...

Eu nu cred ca baietii de la Sibiu nu au spirit de initiativa sau ca nu gasesc locuri de cazare ori pentru desfasurarea show-lui...

In 15 minute maxim, de cautare pe batranul Google, am gasit o gramada de pensiuni si de hoteluri acceptabile ca pret, inclusiv o harta interactiva cu Sibiul si imprejurimile lui, pe care se pot vizualiza atat posibilele locurile de cazare cat si pentru a schita si simula un posibil traseu pentru defilare... Asta am facut eu care nu sunt de acolo...

Va dati seama ca se pot mult mai multe daca esti la fata locului...
Am facut un apel catre toti membri ClubFord, pe topicul dedicat dezbaterilor cu privire la viitorul oras care v-a gazdui editia 2011 a ZN CF, sa ne unim cu totii si sa ii ajutam pe colegii de forum din Sibiu, cu idei, cu sfaturi, etc... dar se pare ca se cauta nod in papura la orice si este o eterna si permanenta mistocareala si bascalie acolo...
Oricum nu mi se pare corect ca un oras care conduce detasat cu atatea voturi,
- parca erau peste 600 de voturi la ora actuala -, sa fie scos si inlocuit cu un alt oras...
Oamenii si-au exprimat dorinta si este bine sa fie respectata...
Oricum daca se v-a propune, Rm. Valcea,
- cu toate ca nu vad cum, pentru ca suntem pe locul trei, dar nici chiar daca am fi pe locul doi... -, refuz din start sa ne substituim Sibiului si sa ne ocupam de organizarea ZN CF 2011...
Si asta pentru simplul motiv ca am asistat la atatea discutii si la atatea comentarii incat imi este greata de acum... nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi daca ne-am ocupa noi de festivitate...
Oricum, eu, impreuna cu
"O'neill" si
"patuiag" in mare masura, dar bineinteles si cu restul colegilor de forum, am analizat totul incepand de la cazare pana la masa, party, traseu defilare etc. si am venit cu solutii concrete, vandabile, strict la obiect... ne-am deplasat si am discutat cu hotelierii, am facut cateva filmari unde am prezentat trei variante de traseu, am fotografiat posibilele locuri de intalnire si de cazare..., nu am vorbit doar de dragul de a iesi Valcea castigator...
Dar... dupa ce am vazut cat circ se face am zis..., de ce sa ne legam noi la cap daca nu ne doare...?!
Haidetzi sa ii lasam pe
"baieti" sa hotarasca chiar si la
"masa verde" ce oras vror ei sa
"castige" ca loc de organizare a viitoarelor ZN CF 2011..., pentru ca oricum Valcea este prea inghesuit pentru ce doresc unii sa faca, este un oras cu semafoare la fiecare colt de strada, nu avem traseu pe care sa defileze coloana, pe unii ii ingrozeste Valea Oltului... Sa mai continui...?! Nu mai are sens...
Sa ii ajutam deci pe colegii de la Sibiu cu tot ce putem si daca v-a fi sa fie Sibiul..., ne strangem si noi in coloana de la Valcea si plecam fain frumos sa ne distram si sa ne simtim bine... nu sunt decat 98km... Evitam in acest fel si carcotelile..., si strambatul din nas al unora..., si barfele care vor aparea ulterior... si nu ne v-a durea nici mintea de atata tambalau...
Acumulam si noi experienta anul acesta si poate peste ani... cine stie... organizam la Rm. Valcea Zilele Nationale ClubFord... iar pana atunci, poate...
o sa avem si noi sensuri giratorii, o sa avem strazi cu doua benzi de circulatie pe sens, vor disparea semafoarele de la fiecare colt de strada, orasul v-a deveni mai aerisit, nu v-a mai fi asa inghesuit, o sa avem si noi hoteluri si pensiuni, cazarea v-a fi in jur de 30lei/zi si toate mesele incluse in pretul cazarii, iar primaria v-a construi un circuit special de Formula I pe care in timpul desfasurarii ZN CF vor defila cel putin 500 de autovehicole Ford...
HAI SIBIUL!!!