ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
26 Noi 2010, 17:53
Daca e luat de la Orange, mai bine uiti de service-ul lor. Nu stiu cum o fi la Vodafone sau la ceilalti, insa la Orange sunt pur si simplu nesimtiti. Am avut un defect la un telefon, mi-au cerut sa vin si cu factura de achizitie a telefonului. Aia emisa de ei, in urma cu un an!!! Si culmea, urma sa astept 3-4 saptamani pana sa mi se rezolve reparatia.
Asa ca am fost la un magazin reparatii GSM, m-a costat 50 RON si a fost gata in 24 de ore. Initial au crezut ca trebuie schimbat ecranul LCD, costa 120 RON la un LG 505. Probabil ca similar si la un Sony, acu' depinde si de dimensiunea ecranului, tehnologia lui (rezistiv, capacitiv, amoled, etc).
26 Noi 2010, 23:49
Catalinee!! Ce model de sony??
Nic!!! Ia zi unde bem ceva luni seara??? Luni seara raman in Bv.
Joi si vineri sunt la Piatra. I-am trimis un mail lui Silviu, dar bag seama ca s-a dat la
fund.

Las' ca pun eu mana pe el....
27 Noi 2010, 07:55
$1 scrie:$2aca e luat de la Orange, mai bine uiti de service-ul lor. Nu stiu cum o fi la Vodafone sau la ceilalti, insa la Orange sunt pur si simplu nesimtiti. Am avut un defect la un telefon, mi-au cerut sa vin si cu factura de achizitie a telefonului. Aia emisa de ei, in urma cu un an!!! Si culmea, urma sa astept 3-4 saptamani pana sa mi se rezolve reparatia.
Asa ca am fost la un magazin reparatii GSM, m-a costat 50 RON si a fost gata in 24 de ore. Initial au crezut ca trebuie schimbat ecranul LCD, costa 120 RON la un LG 505. Probabil ca similar si la un Sony, acu' depinde si de dimensiunea ecranului, tehnologia lui (rezistiv, capacitiv, amoled, etc).
Orange vinde si aparate foto ?! o_O
29 Noi 2010, 19:17
Scuze, am un telefon cu CyberShot (k800i) si de aici confuzia. Le-am amestecat de dreacu' le-a gasit. Scuzeee...
@Vali: s-a marcat. Unde bem? In gura, evident... Ne auzim.
29 Noi 2010, 21:19
Tocmai ce-am ratat un pic beutura. Nic a avut mici probleme cu juniorul.

De fapt juniorul a avut ceva probleme cu o planetara.

Dar pana la urma tot ne-am vazut breo 5 min.
30 Noi 2010, 00:45
Din fericire planetara juniorului este OK, doar vopseaua e un pic zgariata. In traducere libera, tibia nu este fisurata, doar piciorul un pic umflat. Probleme inerente baietilor, Vali tu poate nu ai avut tangente cu ortopedia ca tata de fete... eu m-am saturat...
In alta ordine de idei, beutura niciodata nu se rateaza, doar se reporteaza!
30 Noi 2010, 13:14
Pt cei din N-E ţării, mare atenţie mâine dimineaţă. Busu de la Meteo ProTV a anunţat de azi-dimineaţă că mâine dimineaţa va ninge puternic în acea zonă a ţării !!!
Acum a apărut şi cod galben pt ninsori, vânt puternic şi polei !!!
http://www.ziare.com/stiri/ninsori/cod- ... te-1059096Mare atenţie !!!
30 Noi 2010, 14:10
Multumim de atentionare !
30 Noi 2010, 14:36
$1 scrie:$2iserica face terapie pentru dependenţii de sex
sursa
http://www.adevarul.ro/actualitate/even ... 62535.htmlIdeea e : majoritatea din poza de mai jos sunt femei ! Pe unde naiba se ascund ?
http://www.adevarul.ro/bbtcontent/clipp ... 0714/1.jpg
30 Noi 2010, 15:12
Silviu, maine la o bataie cu bulgari?! ceva?? un vin fiert?! Vali...??
30 Noi 2010, 17:08
aici e cu urararile ?
La multi ani Andreilor si Andreelor !
30 Noi 2010, 17:22
Ie un topic special pt asta pe undeva

.
30 Noi 2010, 17:32
$1 scrie:$2ici e cu urararile ?
La multi ani Andreilor si Andreelor !
daca nici subiectul asta
viewtopic.php?f=17&t=9873 nu se vede....nu stiu ce sa mai spun!!
Discutii de gasca NU e de la multi ani de onomastica! doar pentru zile de nastere se practica! pentru craciun, paste, sfinti, dumnezei si alte nebunii

exista topicuri separate.
PS: pentru dumnezei exista topicul lui Alen, ala cu slujitorii Domnului
PS1: ne cerem scuze pentru tonul de mai devreme
si LA MULTI ANI!!
30 Noi 2010, 19:09
Întreb şi eu: un moderator (chiar şi din cei care au postat aici) nu poate splitui mesajele referitoare la ziua onomastică şi să le lipească unde trebuie ???
Şi asta ar fi valabil şi cu alte mesaje sau topicuri deschise aiurea, de obicei şi în general fiind atenţionat şi cel mult dat link unde trebuie să caute info.
Nu-i mai simplu de mutat mesajul acolo ?
Cine a postat îşi poate afla mesajele foarte simplu, între timp putând primi şi răspunsul cerut

Nu e un reproş, e un sfat pt o mai bună organizare a forumului.
Ştiu, sunt sute de mii de mesaje şi topicuri, dar tocmai de asta trebuie o mai bună conlucrare şi acţiune a moderatorilor, cel puţin.
Cred că rolul unui moderator nu e doar de a modera o discuţie ci şi de a asigura "curăţenia" forumului.
GreÅŸesc ???
Ştiu că subiectul mesajului nu are nimic cu "libertatea discuţiei" din acest topic, fiind mai nimerit în altă parte, dar de mult am vrut să vă zic de aceste situaţii, ultima de mai sus "punându-mi capac"
30 Noi 2010, 19:45
$1 scrie:$2ilviu, maine la o bataie cu bulgari?! ceva?? un vin fiert?! Vali...??

Intentionez pentru joi seara.
30 Noi 2010, 22:03
Imi pare rau dar am treburi..... Sorry
30 Noi 2010, 22:22
$1 scrie:$2.....
Ştiu, sunt sute de mii de mesaje şi topicuri, dar tocmai de asta trebuie o mai bună conlucrare şi acţiune a moderatorilor, cel puţin.
Cred că rolul unui moderator nu e doar de a modera o discuţie ci şi de a asigura "curăţenia" forumului.
sunt foarte putini moderatorii care-si fac intr-adevar treaba, restul sunt doar cu numele sau in virtutea vremurilor apuse
30 Noi 2010, 22:29
Nene
Alen,pardon
Alen 
pai matale acum ce faci,te iei de politistii forumului...pai ori suntem colegi,ori nu mai suntem...
30 Noi 2010, 22:34
nu inseamna ca ma iau de nimeni, suntem colegi (ba chiar si prieteni, unii)
e o realitate ce spun, realitate pe care o stiu si ei la fel de bine ca si mine
30 Noi 2010, 22:39
Scuze nene Alen atunci,dar de la mine de aici asa se vazu...dar oricum matale stii ca esti unul din moderatorii mei preferati
30 Noi 2010, 22:43
da, Florine, stiu...
30 Noi 2010, 22:47
Sincer, nu vreau să bag zâzanie între moderatori, eu doar am tras un semnal de alarmă asupra unei situaţii care cred că defavorizează şi/sau dezavantajează forumul ca structură.
Nu vreau să dau impresia că dau lecţii, doar spun ce cred că-i rău ca "modalitate de lucru" pe forum.
Voi oricum faceţi cum vreţi

Ca să revenim la "oile noastre", a început să ningă în Moldova ?
30 Noi 2010, 22:49
Nene Alen,la anul la ZCF mai bem un vin bun,poate mai aduce taticul un vin de la el dala bun...si iar ma duce Nic la hotel cu masina..."obosit" rau...

...ca anul asta am adormit inainte sa ating perina(asa se zice in oltenia la perna

)...
30 Noi 2010, 22:54
@Marius: inca nu, dar temperatura a scazut destul de mult, n-ar fi mare lucru sa inghete la noapte
@DON: sa dea Domnul sa ajungem sanatosi pana atunci, ca gasim noi cu ce sa ne-mbatam
30 Noi 2010, 22:59
Mai nene Alen,cum sa iti explic eu lui matale...domnule eu nu eram baut,eu eram doar putin(mai mult)
obosit..
Ce misto ca la matale incepe sa ninga,vreau si eu zapada
01 Dec 2010, 00:12
Hopa,... avem reclama direct de la Ford. Oare cat o fi afacerea ?
01 Dec 2010, 10:03
La multi ani, Romania!!!
01 Dec 2010, 10:21
Don Giovani, muta-ti gandul. La anul voi juca si eu in deplasare, vedem unde iese, probabil la Sibiu. Asa ca pun cheile in cui, dau si eu navala in vinul lui nenea Vali. Ajunsul in pat e optional, se poate dormi confortabil si cu capul pe masa.
01 Dec 2010, 11:56
Productie proprie:

La multi ani Romaniaaa !!!