$1 scrie:$2 mirceamiron cred ca nu vorbesti de R.A.R bucuresti? Pentru ca ce zici tu e grav de tot,daca este adevarat.Nu ar fi rau sa va abtineti, aceste afirmatii pot face rau.un lucru trebuie sa fie clar, daca masina e ok trece, daca nu, nu -si asta e si scopul acestui R.A.R, si nu tu poti dovedi ca masina e buna , ci ei, sau aparatura lor sau ma insel eu? Daca mai esti si" plin de tine" si de "pile", ai sanse mari sa revii, as completa eu cu rautate, si daca ar fi dupa mine... la infinit. numai bine
nu, nu am vorbit de RAR Bucuresti, dar sunt aproape sigur ca se intimpla si acolo sau s-a intimplat.
Chiar crezi ca cei de la RAR Bucuresti sunt cei mai corecti?
sa ma abtin? de ce? i-mi pare rau ca m-am abtinut atunci.
poate acuma s-au mai potolit, dar inainte era jale pe la RAR, oriunde in tara, cind era febra inmatricularii de masini si se faceau programari cu 2-3 luni inainte.
intradevar, aparatura "spune" ca masina e buna sau nu. la mine cind mi-a dat listingul cu parametrii de functionare a masinii, inginerul mi-a aratat caci coeficientul de frinare si a spus ca este mai mic decit ... (mi-a spus el o valoare, nu mai stiu care). dar dupa ce am terminat si eram plecat am recitit toate hirtiile si in partea de jos scrie ca masina este ok si a trecut testul mi-a venit sa ma intorc si sa-i bag foaia pe git inginerului respectiv, dar m-am gindit ca daca ma intorc nu o sa ma pot abtine si o sa-mi fac numai probleme.
de ce te contrazici?
cum argumentezi ca l-ai intoarce la infinit, daca aparatura spune ca masina este ok si trece. ce motiv ai gasi? care este scopul acestui RAR? sa educe oamenii?
ca ar merita asta este una, dar este la fel de grav cind afirmi ca l-ai intoarce la infinit, pe ce te-ai baza? ca nu-ti place de fata lui?
daca esti pus in slujba cetateanului trebuie sa vorbesti si sa-l tratezi la fel si pe cel care are facultate si pe cel cu 4 clase(de cele mai multe ori acestia au mai mult bun simt si respect).
drumuri bune
Nimic din ceea ce este scris cu litere mici nu este favorabil.
Ceea ce dau paragrafele scrise cu litere mari este anulat de paragrafele scrise cu litere mici.