$1 scrie:$2aca mai ai de vanzare aceste testere....nu vad de ce vrei inchiderea topicului. Eu am dat 13 RON pe el de la un coleg de pe forum....am patit "rusinea" si l-am spart.....a2a zi imi trebuia urgent unul la fel (adica....sa masor metanolul). Am gasit la benzinarie mol la 8 ron..... Problema este ca acest model nu se gaseste peste tot (este cel de la "rogrup"). Eu te sfatuiesc sa nu inchizi topicul....pt ca ....decat sa umblu pe la toate benzinariile sau magazinele in cautare de asa ceva....mai bine dau 4 ron in plus si merg la tinta.
Bafta
Bil, profitul meu pentru aceste testere e minuscul. daca se gasesc in benzinarii la pretul cu care le iau eu, prefer sa raman cu 4-5 bucati acasa, sa fie paguba mea decat sa ma acuze lumea ca sunt pe nush pe unde nu stiu cu cat mai ieftine. Repet, eu le vindeam cu 10 lei, doar pentru ca in comert se gaseau cu 13-15 lei sau si mai mult. si aici pe forum cel mai ieftin era 13 lei.
Sper ca cei care au luat de la mine au fost multumiti. Nu ma imbogatesc eu cu 2 lei la un tester
Chiar asa, cei care au luat testere, nu le trebuie un litru de antigel? ramane la vanzare cu 15 lei bidonul.