Cum se poate da muzica mai tare ?
07 Dec 2010, 22:14
Salutare,
Sunt un nou utilizator de Ford Mondeo - an 2001. Masina este a unui prieten plecat din tara si am dus-o in service pentru niste reparatii.
Cand am recuperat-o, am observat intr-un tarziu ca radio cd-ul varianta 6000CD RDS era blocat pe un post radio si nicio tasta nu functiona ( inclusiv cea de scos CD ) - doar butonul de on/off care are si volumul.
Am crezut ca mi-au scos bateria cand au inlocuit un bec si doar ca va trebui sa aflu cum introduc codul pentru a rezolva problema si nu am dat importanta pe moment.
Ulterior dupa ce am aflat cum cere codul si cum se introduce, am decuplat bateria iar dupa alimentare, aparatul cere codul ( afiseaza CODE - - - - iar dedesubt cifra 1 ).
In schimb problema a ramas - TASTELE SUNT BLOCATE IN CONTINUARE.
Va rog sa ma ajutati cu o modalitate de rezolvare/reparare a defectului sau in cel mai rau caz va trebui sa inlocuiesc aparatul si atunci sunt dispus sa CUMPAR acelasi model sau versiuni asemanatoare.
PS Am o banuiala ca cei din service mi-au inlocuit fata care se detaseaza. In acest caz, efectele ar fi ca situatia de mai sus?
Multumesc
10 Dec 2010, 19:12
Cred ca ar fi util sa completezi si o locatie