Discutii libere/forum

Ajutati-ma si pe mine...

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Ajutati-ma si pe mine...

Mesajde firenwater79 » 09 Iun 2007, 14:20

Vreau sa ajung in Italia si dupa ce-am bagat destinatia in gps mi-a calculat un traseu
prin sud, un colt de bulgarie, yugoslavia, bosnia, croatia, slovenia, italia dar am inteles
ca in slovenia trebuie viza.

In auto route mi-a aratat traseul hungaria, austria, italia. care pare mai usor pentru ca
sunt multe autostrazi.

Traseul prin sud e interesant ca-s vrea sa vad tarmul din croatia am auzit ca e frumos!

Oricum ce-i care au mers des in italia... astept sfaturi!

Drive save! bafta!
2006, Focus II, 1.6 tdci, 110 cp

Henry Ford:
Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success!
firenwater79
Incepator

Mesajde xena » 09 Iun 2007, 18:42

In Slovenia nu-ti trebuie viza. In Serbia iti trebuie.
Ai 2 cam 2 variante: Budapesta, Slovenia, Italia (poti sa vezi pestera Postoijna) sau Budapesta, Viena, Graz, Italia. Bine inteles ca mai pot exista si alte variante dar astea sunt cele mai folosite.
Mondeo2001, 125CP, full options
Mercedes A 170, 95 CP, Avantgarde
xena
Ford Freak

Mesajde firenwater79 » 09 Iun 2007, 19:38

Interesant...Merci!
2006, Focus II, 1.6 tdci, 110 cp

Henry Ford:
Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success!
firenwater79
Incepator

Înapoi la Discutii libere/forum