Si iar ma vad nevoit sa ii laud pe cei de la Colina (oi lucra la ei?

). Ca de obicei, eu strang zgarieturi, lovituri, bari, aripi sparte si merg la Colina sa le fac pe CASCO.
Acum am avut asa: bara fata superioara zgariata, bara fata inferioara rupta, aripa fata stanga zgariata, usa stanga spate zgariata, bandou stanga fata spate zgariat, aripa spate zgariata, bara spate superioara sparta, bara spate inferioara gaurita, aripa dreapta spate zgariata, bandou dreapta spate zgariat, polishat capota fata si indreptat panou portbagaj. In total... 5 dosare (un record mondial cred

).
Am dus-o acum 2 Sambete (multumesc pe aceasta cale din nou lui Dragomir care m-a ajutat). Azi am ridicat-o. Si trebuie sa remarc faptul ca oamenii au fost de treaba, au facut azi la scoateri din service (toata lumea voia masina de Paste). In ansamblu sunt super multumit (ca si data trecuta), dar exista si acum 2 probleme: una e ca mi-a disparut parfumul guma turbo

, a doua e ca bara spate superioara e prinsa cel putin ciudat, in partea stanga stand... putin bombat. Ma voi duce probabil pe Marti sa vad care e treaba, dar eu sunt foarte multumit de ce treaba fac baietii. Si cred ca imi voi recupera si parfumul, cred ca l-au dat jos sa lucreze (ca miroase f tare in masina), dar au uitat sa il puna la loc.