Discutii libere/forum

arme de autoaparare

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Mesajde Kugarth » 08 Iun 2007, 16:48

A ... pai daca poate fi parasutat imi iau si eu vreo 2-3 ... :) (sorry de off)
"Il Toro"
Inscrie-te in grupul ClubFord Craiova pentru a primi prin PM (private message) mesajele importante.
Kugarth
Gold Member

Maşina: Mondeo 2004, TDCI, 2L, 133 CP, Ghia
VIN: ____PinotNoir____

Mesajde alpe » 11 Iun 2007, 16:25

cine isi mai aduce aminte de filmul "singur acasa"? :lol: eu nu cred ca iti trebuie neaparat o arma...ca arma pot fi folosite destul de multe lucruri..de ex. un estinctor (asta e ce mi-a venit in minte pe moment);cat despre violenta nu sunt de acord cu ea, dar in schimb sunt de acord cu cainii de paza dresati, si cand spun cainii(la plural)..dau de furca si la hotii profesionisti daramite la ageamii de la noi, iar daca mai adaogi si niscaiva camere de supraveghere..dar ai grija sa afle si ei (hotii) nu cred ca vor fi probleme
-------------------------------------------------
FF1/2001/TDDi/90Hp/facelift/WF0AXXGCDA1K80538
alpe
Member

Maşina: Ford Focus 2001 1.8TDDI 90hp Hatchback facelift
VIN: WF0AXXGCDA1K80538

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum