ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: film?

15 Noi 2010, 12:49

...corect, corect. Mi-aduc aminte...asa se prezinta : poveste de dragoste intre detinut si studenta. Probabil se iubeau cand ala o tinea la geam cu ciobul la gat. Rahat ! Nu e nicio dragoste.

E ca-n Miorita, unde ciobanul stie ca va muri dar persista in prostia lui de roman : asta-i viata, oricum o sa mor o data. =))

In film, tanarul detinut stie ca daca face pe nebunu' in ultimile zile de detinareala, risca prelungire cu inca 2 ani - ii spusese warden-ul :D Cu toate asta, daca omu' ii spusese fetei ca o sa iasa la cafea, ai iesit la cafea...ca asa a vrut el

Personal nu am inteles faza cu fratele mai mic...

Iar finalul ?
Grandios !
Merge ala pe drum, se aud sirene in departare si aleeeeeiii hop ! Apar mascatii, il salta, pardon il aseaza pe jos si gata...kanetz filma....super romanesc de dupa '89.

Intre timp, mi-am tras abonament la HBO, barem sa vad si ceva bun....si am vazut aseara "Politisti din Brooklyn"...damn, sange peste tot.

17 Noi 2010, 08:43

vazut Moon, un SF destul de bun...mi-a placut ideea si viziunea asupra viitorului
Cargo, tot un SF, nemtesc, dar cu toate astea destul de surprinzator...mi-a placut si asta
Acuma cu notele, nu stiu, s-ar putea sa fiu subiectiv dat fiind faptul ca-mi plac SF-urile astea "posibile", mai ales ce au legatura cu sfarsitul lumii. Hai sa zicem nota 7 pt amandoua...

mie mi-a placut Politisti din Brooklyn mai mult pt cum e facut, cu povesti care se intalnesc la final...

21 Noi 2010, 19:28

The Social Network film BUN =D> indraznesc sa-i dau un 9/10 . ce este cu adevarat original sunt discutiile (dialogurile) din film care "curg" ca un torrent. trebuie sa-l mai vad inca odata si sa ma axez pe paretea tehnica a discutie :D

21 Noi 2010, 21:43

the next three days cu russel crowe - nota 9,5/10 - un thriller adevarat - in loc sa ma relaxez am stans din "öbrajori" 2 ore cat a tinut. PS Joaca o actrita - Olivia Wilde - bagati un goagal sa vedeti ce ochi are fata asta :)

21 Noi 2010, 21:47

Due Date 9/10, n-am mai ras atat la o comedie de mult timp

22 Noi 2010, 00:36

$1 scrie:$2oaca o actrita - Olivia Wilde - bagati un goagal sa vedeti ce ochi are fata asta :)

Unii dintre noi admira ochii respectivi in fiecare episod din "Dr. House". Si eu am o parere foarte buna despre film si l-am considerat foarte reusit. Il recomand.

22 Noi 2010, 00:47

"De neoprit" - un tren scapat de sub control, cica bazat pe o intamplare reala. Actiunea se misca rapid, te tine sub tensiune, iar la sfarsit cu toata impotrivirea disperata tot iti fura niste lacrimogene, chit ca pare un pic tras de par.

Merci pt pontul cu Due Date.

23 Noi 2010, 11:20

Vazut Robin Hood cu Russel Crowe...hmmm :-?? ...sub asteptari...m-am dus la pomu' laudat.

25 Noi 2010, 11:30

Due Date 10. O combinație ciudată ce stârnește râsete isterice și scârbă dusă la extrem toate în același timp.

26 Noi 2010, 08:43

Easy A-destul de buna comedia

26 Noi 2010, 10:17

Trilogia suedeza Millenium ( 1 - The Girl with the Dragon Tattoo, 2 - The Girl Who Played With Fire, 3 - The Girl Who Kicked The Hornet's Nest ) nota per ansamblu 8.5 - 9 /10, suita thriler MUST SEE

02 Dec 2010, 00:05

Unstoppable - 8/10.
Film bun.

02 Dec 2010, 00:12

3 Zile de Cosmar... dupa o vreme reuseste sa te tina in tensiune , chiar daca la inceput nu-ti dai seama exact ce vrea de la tine. Desi actiunea este in general mai "lenta" decat in "De neoprit".

03 Dec 2010, 20:20

Am vazut in seara asta ultimile 2 ore din " Curiosul caz a lui Benjamin..."

Rrravisant !
Chiar m-a impresionat si a trebuit sa-mi sterg o lacrima...mai pe sestache ca doar is barbat...

Recomand cu caldura...probabil sunt unul din putinii care nu au vazut filmul atunci cand a iesit...sau a fost premiat/nominalizat.
Lasand la o parte cazul in sine, in foarte putine filme am vazut asa poveste de dragoste.

Stima

04 Dec 2010, 18:19

Politist adjectiv

L-am vazut, sunt un prost...nu am inteles nimic... :-t

04 Dec 2010, 19:00

Am revazut in ultimele doua saptamani toate episoadele din dr. House (pana la seria 7, ep. 6).
Absolut magnific!

05 Dec 2010, 14:37

The Ghost Writer - in regia lui R. Polanski, mi-a placut foarte mult, unul din putinele filme bune din ultimul timp. Thriler, suspans, umor fin tipic englezesc, va reconamd sa-l urmariti. nota mea : 9

09 Dec 2010, 01:30

The Town 2010 ! film bun !

09 Dec 2010, 09:14

De curand am terminat de vazut Grey's Anatomy. Am inceput mai mult pentru prietena, dar m-a prins si pe mine. Foarte bun, recomand la orice varsta.

Filme recente:
-> Despicable Me - comedie / animatie, foarte frumoasa, razi bine la ea. O recomand.
-> Legend of the Guardians - animatie, povestea nu e cine stie ce dar arata exceptional.

09 Dec 2010, 10:23

Imagine
Unthinkable vazut aseara. Din punctul meu de vedere, un film foarte bun. Violent pe alocuri, dar te poarta dintr-o stare in alta. Iar Samuel L. Jackson e, ca de obicei, la inaltime!

Am mai vazut Losers - nu prea m-a dat pe spate, un 5.5 asa. Zoe Saldana in schimb... mmmmm :D.

09 Dec 2010, 10:49

Unstoppable - nota 9. Efectele, desi nu stie cine ce, ma cam zguduiau pe scaune. Nu ii dau 10 ca e un film banal, poveste banala, sfarsit asteptat.
Dar tot mi-a placut si nu imi pare rau ca l-am vazut la cinema.

09 Dec 2010, 11:48

The Switch, acum cateva nopti.
Jennifer Aniston. Merge vazut.

11 Dec 2010, 00:55

$1 scrie:$2rilogia suedeza Millenium ( 1 - The Girl with the Dragon Tattoo, 2 - The Girl Who Played With Fire, 3 - The Girl Who Kicked The Hornet's Nest ) nota per ansamblu 8.5 - 9 /10, suita thriler MUST SEE

Te contrazic. CU LITERE MARI CHIAR. TREBUIE CITITE CARTILE. In film nu au prins mare lucru din carte. am trait intens vreo 3 saptamani (3 volume, ultimul cred ca a avut > 800 pagini.

11 Dec 2010, 07:36

@shine pai nu prea este loc de contadictie ... aici vorbim de filme ecranizate dupa o trilogie literara ... parerea mea este ca ecranizarea este reusita si ca filmele merita vazute. din punctul meu de vedere ceea ce spui inseamna ca trebuie sa-mi fac timp si sa citesc si romanele

revenind la filme, recomand Despicable Me - animatie - nota 9,5/1o

11 Dec 2010, 12:46

daca ti-au placut filmele, e clar ca nu prea o sa mai faci nimkic vreo 2-3 zile cand vei lua cartile.
Ca sa iti faci o parere, eu nu am citit decat vreo 2-3 carti TOATA VIATA MEA.
apoi am primit primul volum al cartii si dupa recomandarile celor de la Guerrilla am zis sa o citesc. A doua zi umblam din chiosc in chiosc de ziare sa gasesc volumul 2. nu mai mancam, nu mai ieseam, nici sex nu cred ca mai faceam
:))

24 Dec 2010, 22:18

=))
...si inca o data =))

Am vazut Shutter Island. Ma repet...L-am vazut, sunt un prost...nu am inteles nimic... :-t

De fapt, am inteles dar nu am inteles de ce zicea lumea ca e tare... ca e a lu' Scorsese ?

Imi explica si mie cineva finalul ? Unde se duceau ? La far ? Sa-l "lobotomeze" ?

Stima

27 Dec 2010, 10:47

Little Fockers-excelent pt o zi de relaxare
Death Race 2-o copie palida

27 Dec 2010, 10:50

$1 scrie:$2))

Imi explica si mie cineva finalul ? Unde se duceau ? La far ? Sa-l "lobotomeze" ?

Stima

mai uita-te inca o data!

DUE DATE. 7/10. nu este The HANGOVER dar merge.

27 Dec 2010, 11:54

Unii l-au apreciat, dar nici eu nu inteleg pentru ce. Shutter Island mi s-a parut un mare rateu ca si Inception.

Vazut aseara Ticking Clock. N-as putea spune ca m-a entuziasmat, dar oricum a fost mult peste Inception daca ar fi sa-l incadrez la categoria SF. Nota 8 din partea mea, mai ales pentru finalul neasteptat ;)

27 Dec 2010, 12:03

Inception-->>5/10! :-@ slab fata de Stralucirea eterna a mintii neprihanite (2004) http://www.imdb.com/title/tt0338013/ sau The Jacket (2005) http://www.imdb.com/title/tt0366627/

The Experiment (2010)-->>9/10!!! http://www.imdb.com/title/tt0997152/

<):)
Răspunde