Cumparare

Cumpar cotiera, scut motor si aparatori noroi Fiesta MK7

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Cumpar cotiera, scut motor si aparatori noroi Fiesta MK7

Mesajde Equalizer » 29 Dec 2010, 13:18

Salutari!

Am o lista de cumparaturi pentru a-mi accesoriza masina.
In primul rand, vreau un scut motor, preferabil second, de pe la dezmembrari. Ideea este sa fie cat mai ieftin.
A doua prioritate o reprezinta ocotiera. Cea originala costa 280 lei dar ma enerveaza faza ca se extinde pe sina si nu se fixeaza. Ma gandesc ca as putea trai cu acest neajuns daca as gasi de cumparat la un pret rezonabil, second. Care e sistemul de prindere la cea originala? Am incercat vreo 4 modele de cotiere universale dar nu s-a potrivit niciuna. Asta e strategie de vanzare in toata regula.
In ceea ce priveste aparatorile de noroi, un vanzator (care nu vindea originale, deci nu avea interesul asta) mi-a spus ca la modelele noi nu se potrivesc cele universale. Unde mai pui si ca trebuie sa dau gauri masinii pentru a le monta. Care e sistemul la noul Fiesta? Trebuie montate cu gaurire sau nu?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Equalizer
Ford Freak

Maşina: Ford Fiesta MK7, 1.4, 2009
VIN: WF000000000000000

Înapoi la Cumparare