Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
07 Mai 2007, 18:54
Fratilor o vand ca nu are cine sa mearga cu ea,merg foarte rar cu ea pt ca sunt mult timp plecat din tara, plus faptul ca am bagat o carga de bani in ea pentru intretinere de au inceput cei din jurul meu sa creada ca nu sunt sanatos,e adevarat si faptul ca vreau sa mearga si sa rate ca si cum ieri a iasit de pe poarta fabricii.
Deci...Masinutza are:68.550 de km, motor 2.0i pe benzina cu injectie ,trapa,mp3 player panasonic factura si garantie 2 ani, cauciucuri firestone F 590 2800 de km facuti cu ele si acestea factura si garantie 1an,
kit suspensie complet nou si tot ce tine de el verificabil in orice service doriti, am facut cam 2000 de km cu ea numai ca au iesit din garantie pt ca au fost schimbate acum un an si jumatate, si multe altele taoate acestea au fost facute la revizia de 65 de mii de anul trecut,tot ce este legat de ea poate fi verificat in orice service.
Mai multe detalii la tel 0721869168 sau
dumitruemanuel@yahoo.com
- Fişiere ataşate
-
- DSC00150.jpg
- (86.64 KiB) Descărcat de 364 ori
-
- DSC00142.jpg
- (54.8 KiB) Descărcat de 365 ori
-
- DSC00141.jpg
- (57.85 KiB) Descărcat de 365 ori
-
- DSC00140.jpg
- (46.65 KiB) Descărcat de 365 ori
07 Mai 2007, 20:11
Arata foarte bine, ce pret are ?
07 Mai 2007, 20:23
Bijuterie de masina,pacat ca se vinde! Spor la vanzare totusi!
09 Mai 2007, 09:27
Nu vrei o Sierra albastra mai veche (clasica adica

) la schimb + diferenta ? Ca sa pastrezi marca
09 Mai 2007, 11:33
$1 scrie:$2u vrei o Sierra albastra mai veche (clasica adica

) la schimb + diferenta ? Ca sa pastrezi marca

ma am avut 2 din modelul asta de care zici acum mult timp si acelea tot bej modelul din '86 tot super intretinute si chestia cea mai calumea e ca aveau carburator electronic si catalizator super masinute si acelea numai ca pe alea le-a cumparat cineva din ungaria, toate si si acesta au fost aduse de unchiul meu, aceasta mai mult a fost intr-o perioada masina de cosulat dupa aceaa a luat-o unchiul meu dar e si el plecat in germania si mult timp masina a stat in garaj cu prelata pe ea,dupa aceea a luat-o cumnatul meu dar el e stabilit si el in germania si nici el nu a folosit-o chiar deloc vroia sa o aiba cand vine prin romania, ideea e ca dupa mult timp si rugaminti fierbinti la unchiul meu masina a ajuns la mine dar teapa, eu lucrez la o firma cu sediul in belgia si o data la 4-5 luni vin acasa drept urmare nici eu macar nu ma pot folosi de ea, mi se rupe sufletul de ea ca nu are cine sa mearga cu ea si oricum nu am degand sa o vand oricui ci doar cuiva care sa o pastreze asa cum o pastrez eu si sa o intretina ca altfel e pacat de munca si banii da-ti de mine pentru intretinere
daca mai aveti alte intrebari despre ea va stau la dispozitie
- Fişiere ataşate
-
- DSC00151.JPG
- (69.22 KiB) Descărcat de 308 ori
09 Mai 2007, 12:02
Pai eu as pastra-o ca pe ochii din cap dar n-am atatia bani
10 Mai 2007, 13:27
ma eu am zis pretul 3400 este negociabil dar tianad cont ca ieri am avut nesabuitul curaj sa adun sumele din facturi (de era sa fac stop cardiac) ghici, nici mai mult nici mai putin de 1830 de euro. Cred ca e timpul sa ma opresc cu investitiile, nu de alta dar nu cred ca mai am nimic de shimbat e revizuita centimetru cu centrimetu, doar poate sa incep cu elemente de tuning dar sincer mie imi place asa originala si nu ma indur sa-i stric aspectul.
Asa ca mai jos de 3150 nu ma lasa inima sa o dau mai ales ca daca o vand nu voi mai avea la ce sa folosesc prelata pt ca nu se potriveste pe alta masina ca vine fix celalat set de jante pt iarna si toate astea sunt incluse in pret, plus faptul ca celui care i-o vand ii dau datele de contact de la cel care cupar piesele originale motorcraft la preturi cum nici la dacie nu gasesti si voi vorbi eu personal cu acesta ca sa poata lua piesele de la el la fel ca si mine
10 Mai 2007, 14:00
Sa nu crezi ca incerc sa sabotez vanzarea, dar acum cativa ani am luat o dacie cu 10 milioane, am bagat 20 si am dat-o cu 12... Oricum eu raman interesat si urmaresc evolutia.
21 Mai 2007, 16:09
Fratilor chiar nu e nimeni interesat de bibelul asta oricum daca mai stau mult cred ca ma razgandesc si o pastrez
21 Mai 2007, 17:36
ti-as lua-o eu dar acum am banii bagati in altele...tu pe masina asta vrei sa pui AC?
25 Mai 2007, 13:50
yep daca nu o mai dau cred ii pun. Vrei sa spui ca nu e de nasul ei, eu zic ca merita.
Totul e sa vad cum merg treburile si daca o vrea-o cineva, e adevarat ca mi-e tarsa sa ma duc si cu ea in targ.
Am senzatia ca parca mi-as bate joc de ea.
25 Mai 2007, 15:02
e-man: ..."cel (de la) care cumpar piesele originale motorcraft la preturi cum nici la dacie nu gasesti"...
divulgi identitatea lui numai celui caruia ii vinzi masina??? eu unul nu o sa-ti cumpar masina - tocmai mi-am luat un focus si am ramas lefter, plus ca n-am ce face cu doua masini (vorba vine... mi-as face parc auto!)... iti urez succes la vanzare! e frumoasa sierra!!! dar! as vrea sa cunosc si eu sursa ta de piese... si cred ca nu numai eu...
sosea uscata!
25 Mai 2007, 18:51
Ofer 1700E
25 Mai 2007, 19:00
Are ABS? daca nu ti-o ia nimeni in 6 saptamani cred ca ma bag eu
28 Mai 2007, 16:14
shadow la 1700 de euro nici sa ma impusti nu o vand, mai bine o tin inchisa in garaj si in timp o transform in cosswoth,
ca oricum la cat merg cu ea cred ca nici peste 5 ani nu ajung la 80000
Ma masina nu are abs si nici nu mi-a trecut prin cap sa ii fac asemenea modificari, e cu totul originala si ma zbat sa o tin asa.
Spre exemplu cand i-am scimbat discurile, chiar daca cele brembo erau 80 ron am luat originale ford 110 ron, plus faptul ca garantia este alta.
Si este adevarat si faptul ca celui care i-o vand doar lui ii voi putea da datele de contact pt piese,si voi vb cu persoana respectiva sa-i explic despre ce este vb. Respectivul doar mie imi poate face, sa zicem acest favor pt ca el e patronul firmei, iar eu sunt prieten cu el, si cu siguranta se va supara daca va incepe sa-i sune telefonul (uite te sun din partea lui x ,ma intereseaza piessa asta),plus faptul ca nu vreau sa ma implic in astfel de tranzactii si sa ma complic degeaba, imi cer scuze, cand o sa imi fac firma de piese auto cu siguranta va voi anunta.
28 Mai 2007, 16:43
Nici nu ma gandesc sa te impusc, iti faceam doar o oferta. In afara de a mea nu are decat motor mai puternic si ma gandeam ca ar fi distractiv, insa de la 1200 cat am dat pe a mea si 3400 cat ceri tu e prea mult pentru un motor. Bafta la vanzare, sau la tuning!
28 Mai 2007, 17:14
man nu7 e doar diferenta de putere data de motor mai este vorba si de restul,plus faptul ca masina este complet revizuita si incepand cu cauciucurile totul nou,(mai putin caroseria, interiorul si cutia de viteze), poate si asta e cauza pt care am avut mari discutii cu tatal meu cand tot salariul il bagam in masina iar "banii de paine ii ceram lui".E adevarat ca sunt bolnav si nu am liniste daca masina nu e perfecta, asa ca mai gandestete e o masina care deabia are 70000 si chiar si la acesti putini kilometri, de fiecare data cand vin in tara o verific si o tin sub microscop.
Nu stiu cati sunt ca mine si au grija asa de masinile lor. Aia de la Bdt mi-au zis ca arata pe dedesupt de parca e scoasa din cutie si ca as face bine sa o forjez un pic ca saxofonul si toba parca e nefolosita.
So Think Man ! poate doar din germania sa o aduci sa arate si sa mearga la fel
29 Mai 2007, 12:01
pacat ca nu are ABS
31 Mai 2007, 20:04
Ma am mai zis nu-i astfel de modificari si prefer din urmatoarele mtive in primul rand necesita niste modificari serioase (discuri pe spate calculator si altele,
Dupa care mai intervine si faptul ca daca o vand ce-i face ala care o cumpara, ca parca vad ca se duce la magazin, si il intreba vanzatorul daca are abs, ca sa-si faca o idee despre model, se duce acasa si teapa bucsa sau garnituara sau eu mai stiu ce nu se potriveste

si dupa aia telefoane la mine si explicatii si asa mai departe. Spre exemplu ma la ea o chestie care ma deranjeaza la culme, faptul ca acum doi ani cand a fost o iarna dezastru, masina am lasat-o in garaj din toamna (eu fiind plecat) si uitand sa-i pun antigel drept urmare a crapat blocul motor.
Binenteles cand am venit acasa, fericit ma duc si dau la chee nimic motoul muci, si a trebuit sa cumpar de la BDT motor nou , nu mai conteaza cat a costat ca banii mi-a dat unchimiu. Numai ca motorul are indicativul schimbatchiar daca este identic( ar fi trebuit sa fiu in garda de la omologare cand tampitii de la RAR nu intelegeau cum un motor identic cu cel de pe masina are o gramada de indicative in plus fata de celalalt

) , acelasi motor cand se fabrica masina avea indicativul N9C (cred) (eu nestiind treaba asta), motorul pe care l-au pus astia de la BDT si fiind nou are indicativ NRC si binenteles cand i-am facut revizia de 65000 nu gaseam nici o piesa la ea pt ca nu aparea pe nici un catalog, fiind indicativ nou ce apare la motoarele noi cum ar fi la mondeo, si alte modele mai noi.Si asta am aflat-o numai dupa ce o buna perioada de timp de cautat si telefoane pe la cunoscuti am dat telefon la BDT,s-au uitat in registru si au reusit sa ma lamureasca.
E adevarat si faptul ca si dupa 3000 de Km uleiul are inca culoare aurie si transparenta dar mi-e naspa ca va trebui celui care i-o vand sa-i dau explicatii de ce motorul nu mai este cel original chiar daca are abia 3000, asta e ghinionul meu ca am fost neatent si uituc.
31 Mai 2007, 20:51
pai noul motor este omologat la RAR?
31 Mai 2007, 21:01
Doar blocul motor e nou sau motorul cu totul?
01 Iun 2007, 06:30
si cum de a crapat blocul motor???? nu ai acele capacele la blocul motor care sar in caz de inghet? la mine asa e..
05 Iun 2007, 00:40
Man masina e omologata si verificata are itp pana in 2008 deaceea a si trebuit sa iau motorul de la un reprezentat direct al ford si tot ei sa il monteze pt ca altfel cei de la RAR nu au vrut sa stea de vb cu mine, dar asa a fost mai bine pt ca nu m-au plimbat si nici nu am dat nici o spaga.
Ma eu nu stiu daca are sau nu capace ideea e ca aia de la bdt au zis ca blocul e crapat si nu poate fi refolosit plus faptul ca au turnat apa in radiator si a inceput sa curga siroaie din motor, paradoxal, eu ma rugam la al de sus sa nu aibe atunci dreptate si sa fie doar radiatorul dar teapa radiatorul nu avea nimic, in schimb din motor curgea de ziceai ca e cascada.
Iar motorul este integral nou, e adevarat ca acolo am apelat la pile si relatii ca altfel ar fi costat 2000 de euro doar motorul, si cu siguranta unchiul meu ar fi zis sa arunc masina ca nu merita, oricum pe mine ma costat bataia de cap si alergatura.
11 Iun 2007, 15:38
Oferta este inca valabila si negociabila asa ca inca mai sunt sa zicem hotarat sa o dau.
PS. ce fac cu asigurarea ca daca vreau sa o dau cum fac ca trebuie sa o reinoiesc, o dau si asigurarea o pastrez sau cum, ca stiu ca e valabila doar pt persoana care a incheiat-o
12 Iun 2007, 09:54
Shadow de 1800 prefer sa bag eu in ea cu toate ca nustiu ce ar mai putea fi de schimbat sau revizuit ca e trecuta toata in revista.
da poate imi zice-ti si mie ce sa fac cu asigurarea ca nu ma ramurersc chiar nu stie nimeni.
Ps. oricum Shadow apreciez perseverenta
12 Iun 2007, 10:08
$1 scrie:$2hadow de 1800 prefer sa bag eu in ea cu toate ca nustiu ce ar mai putea fi de schimbat sau revizuit ca e trecuta toata in revista.
da poate imi zice-ti si mie ce sa fac cu asigurarea ca nu ma ramurersc chiar nu stie nimeni.
Ps. oricum Shadow apreciez perseverenta
Te duci la societatea de asigurari si iti cer ceva acte (crtificat de radiere cred) si iti dau banii inapoi pe peioada care a mai ramas.
12 Iun 2007, 10:11
$1 scrie:$2s. oricum Shadow apreciez perseverenta
Eu am tot timpul din lume
18 Iun 2007, 18:38
e i-am facut asigurare doar pe 6 luni si asta e daca o dau oi vedea eu cum ma descurc dupa aia.