Re: My Fiesta Mk3
Am reusit cu AC si merge stas.E mai puturoasa ceva, dar confortul e brici.
Am muncit 3 zile in parcare cu schemele din TIS sa-mi fac instalatia electrica pentru AC.Nebunie mare.Radiatoare schimbate, ventilator, compresor cu tot cu suport si repozitionat alternatorul,schimbata fulia la motor,introdusa o rola in plus si o curea,schimbata galeria de evacuare,o palarie de relee,termostat, introdus circuit nou in panoul de sigurante, schimbat aeroterma ca asta are motoras cu clapeta care se inchide pentru recirculare (la Fiesta 3 AC stie doar cu recirculare-nu exista separat recirculare), introdus sub bord unitatea de racire si cuplat la conductele de aer senzori de presiune lo-hi, si 2 gauri in caroserie panoul frontal.Am platit in plus sa-mi incarce cu freon.Si toate astea singur in parcare, ca toti desteptii imi cereau 600 Euro sa faca toate astea si in plus ma si amanau.
Pentru cine vrea sa-si puna, ofer consiliere GRATIS.
Bafta!
P.S.Pentru amatori, am de vanzare un radiator de AC, conductele si unitatea de racire din interior.
Pentru o instalatie completa mai trebuie compresorul cu suport si aeroterma cu clapeta+instalatia electrica.
Sa-ti mai zic ca plang acum dupa kitu' pe care ti l-am vandut?

1.1 HCS CFI
- adimk3.5
- Member
, cand au pus prostii tija aia de sustine capota cand e deschisa au pus-o pe langa si astfel s-a format o umflatura in capota, vopseaua scursa pe usa, nu au vopsit manerul de la usa si butucul, si ce trebuia sa faca cel mai important la masina nu au facut: NU AU REPARAT BALAMALELE
... din motiv ca era stalpul ruginit si ca daca suda asa nu prindea sudura 
... in jur de vreo 20-30 mil cred ca va costa tinichigerie cu tot cu vopsit, dar eu zic ca o sa merite... o sa le duc eu praguri, fuste fata spate, stalpi si ce se mai poate cumpara, ce nu gasesc de cumparat se va repara... Pana atunci ma bucur de ea, sa vb cu dl Bibanu' poate are timp de mine luni sa imi regleze si mie pompa de injectie
.am gasit macarale originale si m-a dus cu totul la 260 ron + 12 ore in parcare montajul 

.Succes mai departe!!

Am asteptat sa se stranga un "pachet" de imbunatatiri si dupaia le arat pe toate