Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
06 Ian 2011, 12:52
Salut,
Am cautat un subiect legat de titlul de mai sus dar nu am gasit nimic.
Stie cineva care sunt asiguratorii care au decontare directa cu ford si care ar fi cei mai seriosi asiguratori?
am putea face si un clasament in acest semn.
o zi buna.
06 Ian 2011, 13:33
salut catalin,
iti pot raspunde la aceasta intrebare , insa doar partial
din ceea ce stiu sigur , EUROINS agreaza BDT si GROUPAMA agreaza Tiriac , desi cred ca Tiriac Auto nu mai e dealer ford. Ambele au decondare directa.
06 Ian 2011, 15:54
mda, euroins o avea mama decontarii directe, dar daca nu vrea sa deconteaze nimic astepti cu lunile
mai bine un asigurator serios si fara decontare directa
06 Ian 2011, 16:09
Cred ca mai bine intrebi aici
viewforum.php?f=142...
06 Ian 2011, 16:49
nu exista un asigurator care sa aiba decontare directa cu "ford". fiecare service in parte(autorizat ford sau nu) isi negociaza separat intelegerile cu asiguratorii.
daca te intereseaza un service anume, suna la ei si intreaba cu cine au decontare directa.
06 Ian 2011, 17:06
de exemplu Neste si Colina din Bucuresti au si cu Generali, si cu BCR Asigurari
07 Ian 2011, 09:45
cestiti de Groupama? sunt seriosi? as vrea sa imi fac asigurarea la ei si sunt in dubiu.
07 Ian 2011, 11:54
$1 scrie:$2estiti de Groupama? sunt seriosi? as vrea sa imi fac asigurarea la ei si sunt in dubiu.
se pare ca sunt seriosi. eu am fost lovit de cineva care era asigurat la ei si nu am intampinat probleme. am primit repede acceptul de plata in service.