Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

nu mi am primit talonul!

09 Ian 2011, 12:58

Salut! la sf lunii trecute mi-am inmatriculat pe mine masina, am primit numerele preferentiale in aceasi zi, dar talonul mi au spus ca o sa l primesc prin posta in termen de 15 zile, am primit in schimb o dovada temporala. Azi m-am uitat din curiozitate si am vazut ca e expirat deja din 3 ianuarie si totusi talonul nu l am primit.

Unde trebuie sa merg sau ce trenuie sa fac, ca sa intru in posesia talonului: politie, posta...?
Ultima oară modificat de adicristea pe 09 Ian 2011, 13:29, modificat 1 dată în total.
Motiv: Mutat in Legislatie

Re: nu mi am primit talonul!

09 Ian 2011, 13:58

Poi asa e normal, adica sa il primesti prin posta...eu l-am primit in 5 zile nu in 15...acum, cu sarbatorile astea poate nu a venit postasul, nu ti-a lasat biletel de ala in cutia postala sau cine stie ce...trage o fuga pana la posta si vezi ce zic aia, ca eie stiu de unde se ridica certificatele, si stiu unde sa te trimita sa vezi daca a venit sau nu. Daca tot nu l-au trimis de la bucuresti cred ca tre sa faci o vizita din nou la politie... :-??

10 Ian 2011, 20:12

am rezolvat, se poate inchide! ms

10 Ian 2011, 20:27

Cum?

10 Ian 2011, 20:46

cu lăcăţelul ;) :D

10 Ian 2011, 22:23

$1 scrie:$2alut! la sf lunii trecute mi-am inmatriculat pe mine masina, am primit numerele preferentiale in aceasi zi, dar talonul mi au spus ca o sa l primesc prin posta in termen de 15 zile, am primit in schimb o dovada temporala. Azi m-am uitat din curiozitate si am vazut ca e expirat deja din 3 ianuarie si totusi talonul nu l am primit.

Unde trebuie sa merg sau ce trenuie sa fac, ca sa intru in posesia talonului: politie, posta...?

Cum vine aia "dovada temporala" ?!? =))
Adica ceva legat de masina timpului ???? =))

10 Ian 2011, 22:59

@Iceman: temporal :))

10 Ian 2011, 23:12

$1 scrie:$2Iceman: temporal :))

Exact !
Greu cu limba romana!
Subiect închis