Serviceuri ce nu tin de dealerii/reparatorii autorizati Ford

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Automar Ploiesti o alternativa buna pentru reparatii FORD!

09 Ian 2011, 21:37

Zilele trecute am avut probleme cu o usa care nu se mai incuia.
Am facut un tur pe la cateva service-uri Ford din capitala. Cel mai iefitin pret pentru reparatie a fost 250 ron si trebui sa revin peste cateva zile. Am rezolvat la Automar Ploiesti cu 75 Ron.

Bafta,
M

Re: Automar Ploiesti o alternativa buna pentru reparatii FORD!

09 Ian 2011, 22:01

Bine venita alternativa asta.
Nu spun decat faptul ca a picat la tanc ce ai zis deoarece am o colega care tocmai m-a intrebat unde se poate duce la un service in Ploiesti cu masina ei un Ford Fiesta.
Masina are 4 ani si foarte putini km..merge decat duminica cu ea asa ca masina este mai mult ca noua dupa 4 ani.
A fost la Proleasing si cei de acolo i-au spus ca trebuie sa schimbe placutele de frana ( a ramas stupefiata deoarece le schimbase acum un an si nu a mers nici macar 5000km.)
Le-a spus ca doar ce le-a schimbat acum un an si ca ea circula foarte putin in general doar duminica ...
Binenteles ca i-au spus nu este obligatoriu ci doar ca este recomandat.
Acum se apropie anul si ca o femeie constiincioasa ce este ea vrea sa faca revizia la masina dar nici nu vrea sa i se schimbe piese de dragul de a fi schimbate.
Poate mai stie cineva si alte servce-uri ok in Ploiesti.

17 Feb 2011, 17:42

Eu am avut o experienta neplacuta cu Automar.
EX: mi-au spus ca am defecte 2 injectoare, dupa ce au pus testerul, insa motorizarea este TDDI. Asadar nu se poate verifica injectorul pe tester.
A trecut un an si tot nu au vrut sa cedeze (injectoarele - incapatanate domne').
Concluzie:
Daca nu ai alta varianta (de service, care totusi respecta legislatia in vigoare) si ai cunostinte minime de mecanica (pentru a nu fi tras pe sfoara), poti merge si la ei.
Dar mai intai cere oferta de pret si la reprezentanta.
Parerea mea este ca anumite lucrari la masina trebuiesc facute doar la reprezentanta.

14 Mar 2011, 16:23

Stie cineva in Ploiesti unde sa dau si eu ruliu la o janta de aluminiu?

05 Apr 2011, 20:34

Salut,

Zilele trecute am facut o vizita pe la Automar.
Au un serviciu care se numeste verificare inainte ITP.
Face toti banii 37 Lei, si stii cum stai cu masina.
Pe mine m-au comvins!

Bafta!
Subiect închis