Pentru partea de cazare va puteti orienta si pe pagina asta se pot face de acum rezervari ce pot fi anulate fara penalizare cu 2-3 zile inainte de sosire din pacate cele 2 nu sint listate aici.
http://www.booking.com/searchresults.ht ... ce_for_twoDupa parerea mea ca fost sibian consider ca ar trebui sa cereti oferte si de la Ibis, Continental si Golden Tulip (desi este fransiza merita incercat).
Toate 3 sint si aproape de zona centrala si de Piata Sfatului.
Din cele 3 enumerate mai sus Ibis au experienta cu astfel de evenimente in gestionarea eventualelor probleme, la Hotel Parc ma tem ca nu sint foarte pregatiti pentru asa ceva.
Ca si diferente intre Hotel Parc si Hotel Silva pot spune ca Silva sint peste Parc ca si servicii dotari facilitati.
In ceea ce priveste colaborarea cu o Agentie de Turism pe partea de cazare pentru Hotel Parc si Silva pe sitem grup puteti discuta de exemplu cu Eximtur au birou in Bucuresti dar si in Sibiu ceea ce conteaza destul de mult si cum am spus un coleg mai sus toate problemele vor trebui a fi rezolvate de reprezentatul Agentiei. In plus prin contract ar trebui sa cererti ca pe tot parcusul evenimentului cineva de la ei sa fie la hotel macar in zilele de check in si check out.
Ar mai fi si alte Agentii de turism prin care puteti cere oferte dar cu siguranta managerul de rezervari se va prinde de `poanta` si va oferi acelasi pret tuturor probabil ca vor discuta ei marja comisionului intre hotel si Agentie.
Oricum orasul este mic si de exemplu pe jos de la Ibis sau Continental pina la Bolta Rece nu cred se fac mai mult de 10-15 minute.
Ar fi si alte alternative pe partea de cazare dar nu am urmarit totate discutiile legate de prezenta localului in hotel sau la o anumita distanta ori de prezenta hotelului cit mai central sau nu.
Un exemplu ar fi Ana Hotel pe strada ce duce spre Aeroport, sint cei ce au si licenta pentru Golden Tulip.