Vand kit incalzire in scaune made in france
In decembrie am luat kit de incalzire in scaune, ca sa fie transportul mai ieftin am luat mai multi prieteni.Dar, intre timp, unul din preteni a avut un deces in familie si am ramas cu un set in plus.Acum sunt nevoit sa il vand cu un pret mai mic decat l-am luat eu.
Kitul e compus din:
- rezistente incalzire
-termostat ambiental
-cabluri si butoane originale
Este pentru 2 scaune, este fabricat de renault( made in france)
Eu mi-am montat pe ambele masini si sunt foarte multumit, mai ales sotia si cel mic( am montat o rezistenta si in scaunul din spate, pentru ciutan)
Se poate monta si pe instalatia veche de incalzire a masinii( eu asa am facut la cealalta masina, care nu este din gama ford)
Montarea pe masina se face foarte simplu, trebuie doar un plus si un minus, kitul avand toate cablurile si mufele necesare.
Pretul este de 130 lei + taxe( prin posta romana sunt 7 lei)
In poze sunt rezistentele doar pentru un scaun( sezut si spatar), iar pretul este pentru ambele scaune.
0727306453
barzonemail@yahoo.com
Kitul e compus din:
- rezistente incalzire
-termostat ambiental
-cabluri si butoane originale
Este pentru 2 scaune, este fabricat de renault( made in france)
Eu mi-am montat pe ambele masini si sunt foarte multumit, mai ales sotia si cel mic( am montat o rezistenta si in scaunul din spate, pentru ciutan)
Se poate monta si pe instalatia veche de incalzire a masinii( eu asa am facut la cealalta masina, care nu este din gama ford)
Montarea pe masina se face foarte simplu, trebuie doar un plus si un minus, kitul avand toate cablurile si mufele necesare.
Pretul este de 130 lei + taxe( prin posta romana sunt 7 lei)
In poze sunt rezistentele doar pentru un scaun( sezut si spatar), iar pretul este pentru ambele scaune.
0727306453
barzonemail@yahoo.com
- barzonecorleone
- Incepator
- Maşina: ford focus