$1 scrie:$2 v-as ruga sa le cenzurati de bun simt, macar la modul c*c, f*tura, etc.
Va multumesc tuturor pentru intelegere!
De ce "domnule"
Mihai acum faci aceasta "rugaminte",si eu cand am scris cu litera-puncte-puncte-litera imediat am luat warn si nu aceasta "rugaminte"..???,cum se fac ca acum ati recurs la aceasta metoda si atunci nu,cum asa???.Aici pe forum suntem toti egali sau nu?,avem toti aceleasi drepturi sau nu?,aplicati la toti aceleasi reguli sau nu??..,sau suntem in Romania si trebuie sa vin la Bucuresti cu spaga la voi ca sa mearga totul bine..?
De ce le tineti palma la unii si pe altii ii "sanctionati"..de ce?,si de ce la uniii bagati pumnul in gura si nu au voie sa se exprime?..,vreau si eu o explicatie daca se poate,sau daca exista vreuna.
Ce mai moderatori si admini seriosi pe acest forum..made in Romania normal...acum m-ati convins,asa exemplu de dat la ceilalti colegi...sunt foarte dezamagit,chiar am crezut ca am intalnit si oameni seriosi,dar se pare ca m-am foarte inselat.
Va doresc o seara minunata,si ne mai auzim...candva...poate cand veti deveni seriosi...!
Va salut pe toti.