La fel am patit si eu acum o saptamana jumate. M-a agatat un pustan si eu nu aveam nici o urma. El avea aripa sparta la masina. Cu toate astea, am declarat accidentul, ca sa ma feresc de faze d-astea. Apoi ma trezesc ca vine si zice ca i-ai facut nu stiu ce si se prezinta cu o masina data peste cap.
Povestea relatata pe larg este aici:
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=5779&start=40
In cazul tau, acum ca nu ai declarat accidentul, poti scapa zicand politistului: "Cum ma, vine un ditamai hambarul de autobuz si zice ca da gramada pe mine din spate, i se sparge bara si eu, cu o masina de 10 ori mai mica decat a lui, nu am nici cea mai mica zgaraietura?" Si cheama-l pe ratb-ist sa iti arate unde zice el ca te-a lovit.
Stii care cred ca e schema? Ratbistu e in mod evident vinovat (a lovit din spate). Ca sa scape basma curata (fara puncte pe carnet si fara amenda) cauta sa te scoata pe tine vinovat. Lui, daca ii ridica politia carnetul, ii ia painea de la gura. Altceva nu stie sa faca, decat sa tina volanul si sa opreasca in statii.
Acum cauta sa spuna ca daca nu ai declarat accidentul inseamna ca ai ceva de ascuns... Si de-aici povestea mai tine numai de fantezia lui (poa' sa zica orice... chiar si ca erai atat de beat ca faceai opturi cu masina pe drum si ca nu a avut cum sa te evite).
PS: Daca mai poti, cauta pe cineva (cineva = 1 --> n persoane) care sa iti ofere alibi pentru momentul accidentului. Sa se jure pe ce are el (au ei) mai scump ca era(u) cu tine pe unde si-a intzarcat necuratul copiii, dar numai in fata autobuzului nu. Si ca nu stii ce are ratbistul de i-a casunat pe tine.