Re: Mic sfat in achizitia telefonului mobil
$1 scrie:$2i ca sa delimitam lucrurile, formularea "mai apare nu stiu ce Pad pe la altii" nu este corecta. In domeniul asta, iPad-ul nu a facut decat sa revitalizeze o piata (a tabletPC-urilor) care exista de multi ani.
Prin urmare, tot respectul pentru marketingul devastator care a insotit iPad, insa din punct de vedere tehnologic, nu avem o revolutie care sa-i permita lui Steve Jobs sa se simta "copiat" de altii.
Nic, sunt de acord cu ideea ca Marul a revitalizat o piata a tablet pc-urilor.
Dar felul cum a facut-o spune multe.
din punct de vedere tehnologic.. sunt primii care au renuntat la creionul ala nenorocit pe care l-am pierdut de atatea ori..(sau ma insel? ) si au facut bine. Acum daca vrei zum , cracanezi degetele pe ecran si ai zum in sau out..
vrei scroll? misti degetul sus jos si ai scroll
nu spun ca sunt cei mai tari, dar ce au adus noutate in domeniu.
sunt primii care au folosit hard-uri flash, si au renuntat la hardurile pe disc..
si apoi numele iPad, a fost rapid urmat de un impotent Galaxy Tab, o sa apara Motorola Tab, si poate cei de la Blackberry sunt mai creativi, urmeaza Playbook..
daca ai avea un factory unlock iPhone ai sa vezi ca nu ti blocheaza deloc.
si sunt multe noutati sunt marca Marul.
@deejay.. treaba cu tastatura hardware, tine foarte mult de obisnuinta.
nici pentru mine nu era de conceput sa renunt la E71 doar pentru tastatura QWERTY. acum nu mai pot spune acelasi lucru.
ce parerea v-a facut pomegranate ?

Ce cred eu despre lucruri in general gasesti aici
Apple user.
-
mctano - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: No car. Just 2 wheels.