VAND/SCHIMB BMW 525D E39 an 2001
Marca/Model : BMW/525D
Caroserie/numar usi :4
Kilometraj : aprox 160.000 cu carte service
An de fabricaţie : 2001
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 2498cc, motorina, EURO 3
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : mediu indicat pe CB 7.6(mai creste mai scade)
Nivel de echipare : destul de echipata
Detalii nivel de echipare/dotări :
Detalii nivel de siguranţă : 8 airbaguri(cred), ABS, DSC
Alte comentarii :
Preţ : 7000e
Numele vânzătorului :Catalin
Telefon de contact : 0769 426 117
Vand 525d din 2001 intrata in tara in august 2009, al 3 lea propietar in romania, de cand e la mine fara accident.
Optiuni:
- 4geamuri electrice
- oglinzi electrice si incalzite
- interior piele crem (isi cam arata varsta dar nu rau cu un tratament isi revine cat de cat)
- dubluclimatronic
- scaune incalzite
- comenzi volan
- pilot automat
- cd player profesional bmw
- webasto
- xenon fabrica cu spalator faruri +aftermarket pe faza lunga si proiectoare
- dsc
- jante 18 cu cauciucuri de vara
- cutie manuala
- pachet lumini interior+usi
Nu stiu daca am mai uitat ceva...dar nu cred.
Masina are o singura problema i-am schimbat flasele si amortizorele in luna septembrie si de atunci a inceput sa zdrangane urat de tot pe partea stanga din fata, m-am interesat de toate piesele pt articulatie si ar fi in jur de 1800 ron piese noi (va dau nr de telefon si vb direct cu cel care aduce piesele cu factura cu tot pe clubul lor ca sa nu fac reclama) eu nu mai bag bani in ea pentru ca vreau sa o vand.
Uleiul,filtrele si placute frana fata/spate ATE au fost schimbate in luna iulie.
TELEFON 0769 426 117 Catalin
Pentru cei care vor sa o verifice la reprezentanta pun la dispozitie VIN-ul: WBADL91090GW61936
KM afisati pe bord aprox. 160.000 ( am carte de service din germania care se opreste pe la 60.000 in luna 11.2004 )
P.S. Inca o problema care am uitat sa o zic este ca a avut navigatie (am aflat ulterior ca nu a venit cu ea din fabrica) iar aceasta a crapat pur si simplu fara sa o pot repara asa ca masina a primit inapoi Cd playerul original cu tot cu MID. O sa postez zilele astea lista de optiuni cu care masina a plecat din fabrica.
ORICE INTREBARE ESTE BINEVENITA.
Caroserie/numar usi :4
Kilometraj : aprox 160.000 cu carte service
An de fabricaţie : 2001
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 2498cc, motorina, EURO 3
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : mediu indicat pe CB 7.6(mai creste mai scade)
Nivel de echipare : destul de echipata
Detalii nivel de echipare/dotări :
Detalii nivel de siguranţă : 8 airbaguri(cred), ABS, DSC
Alte comentarii :
Preţ : 7000e
Numele vânzătorului :Catalin
Telefon de contact : 0769 426 117
Vand 525d din 2001 intrata in tara in august 2009, al 3 lea propietar in romania, de cand e la mine fara accident.
Optiuni:
- 4geamuri electrice
- oglinzi electrice si incalzite
- interior piele crem (isi cam arata varsta dar nu rau cu un tratament isi revine cat de cat)
- dubluclimatronic
- scaune incalzite
- comenzi volan
- pilot automat
- cd player profesional bmw
- webasto
- xenon fabrica cu spalator faruri +aftermarket pe faza lunga si proiectoare
- dsc
- jante 18 cu cauciucuri de vara
- cutie manuala
- pachet lumini interior+usi
Nu stiu daca am mai uitat ceva...dar nu cred.
Masina are o singura problema i-am schimbat flasele si amortizorele in luna septembrie si de atunci a inceput sa zdrangane urat de tot pe partea stanga din fata, m-am interesat de toate piesele pt articulatie si ar fi in jur de 1800 ron piese noi (va dau nr de telefon si vb direct cu cel care aduce piesele cu factura cu tot pe clubul lor ca sa nu fac reclama) eu nu mai bag bani in ea pentru ca vreau sa o vand.
Uleiul,filtrele si placute frana fata/spate ATE au fost schimbate in luna iulie.
TELEFON 0769 426 117 Catalin
Pentru cei care vor sa o verifice la reprezentanta pun la dispozitie VIN-ul: WBADL91090GW61936
KM afisati pe bord aprox. 160.000 ( am carte de service din germania care se opreste pe la 60.000 in luna 11.2004 )
P.S. Inca o problema care am uitat sa o zic este ca a avut navigatie (am aflat ulterior ca nu a venit cu ea din fabrica) iar aceasta a crapat pur si simplu fara sa o pot repara asa ca masina a primit inapoi Cd playerul original cu tot cu MID. O sa postez zilele astea lista de optiuni cu care masina a plecat din fabrica.
ORICE INTREBARE ESTE BINEVENITA.
Mondeo Mk3 2005, 2.0 TDci, 130 hp, tiptronic, silver, front bumper ST, rims 18"...next black window tint
-

wrx_focus - Member
- Maşina: Mondeo 08.2005, 2.0 TDCi, 18" GHIA S, TIPTRONIC, Silver Bullet
- VIN: WF05XXGBB55G40147