ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
13 Iun 2007, 10:04
Salut,
Nu stiu daca e o initiativa noua, daca considerati ca merita, s-o aplicam si noi. Despre ce e vorba:
Multi din noi ( nu pot spune ca e cazul meu, eu circul putin) calatorind prin tara, au uneori nevoie de suport. Cred ca ar fi bine ca din fiecare judet/localitate, cei ce cred ca pot oferi acest suport (de natura diversa, incepand de la informatii despre trasee, service-Ford, locuri de cazare/restaurante convenabile, radare, disponibilitatea de a se intalni la o cafea si de a face schimb de idei, eventual servicii pe baza de reciprocitate,etc, etc,....nu stiu ce sa mai adaug, oricum daca sunteti de acord, discutia ramane deschisa) sa isi afiseze nr. de telefon pentru a putea fi contactati. Pe alte forumuri auto am vazut ca se pune si telefonul la profil, nu e o obligatie.
Repet, este doar o propunere, nu consider ca trebuie sa o aprobe toti membrii forumului. cred ca in acest fel ne-am cunoaste mai bine si s-ar strange legaturile intre "filialele" clubului Ford.
Astept feedback-ul vostru, eventual moderatorul "sa preia comanda".
13 Iun 2007, 10:11
Am uitat ceva:
Cei dispusi sa raspunda la eventualele solicitari telefonice, pot pune in semnatura ceva de genul "ofer suport", fara a afisa nr de telefon. De exemplu daca eu am de gand sa merg din Buc la Bacau, ma uit pe harta, vad pe unde am de gand sa trec, ma uit pe forum si daca gasesc membri care sunt pe traseul meu (au si specificatia "ofer suport" in semnatura), le dau PM si le cer nr de telefon. Daca ei sunt disponibili in momentul respectiv si sunt de acord, imi raspund tot pe PM.
Am facut propunerea asta deoarece chiar daca ceri inainte detalii, s-ar putea sa intervina ceva neprevazut si nu mai poti astepta ocazia sa intri pe forum pt a intreba.
Ultima oară modificat de
GeorgeFord pe 13 Iun 2007, 11:25, modificat 1 dată în total.
13 Iun 2007, 10:53
Eu sunt dispus sa ofer suport pt oricare membru de pe forum......nr de tel il gasiti pe
http://www.casa-galbena.com 
Numele Alexandru Ciobîcă
Eu sunt de gasit atat in iasi cat si in suceava (mai exact orasul Radauti sau Comuna Arbore), evident.....nu amandoua locurile odata......
13 Iun 2007, 11:47
In nordul italiei daca aveti treaba dati un PM..va ajut cu placere.
13 Iun 2007, 12:04
Ma bag si eu:D
Sunt din Bz si de multe ori se intampla sa fiu gasit pe acolo....daca nu...mereu in Buc
13 Iun 2007, 12:09
IDEM, Bacau.
PS: Am sa fac un update la semnatura!
13 Iun 2007, 12:12
Afisatul nr. de telefon pe forum s-a mai propus o data si s-a ajuns la concluzia ca nu este o idee prea fericita: nu stii nicidata cine poate sa intre pe forum si apoi ii sa se apuce de glume proaspte. Pe de alta parte, ideea cu "Ofer suport" este una foarte buna.
PS: Si eu ofer suport pe toata zona Argesului.
13 Iun 2007, 13:02
$1 scrie:$2fisatul nr. de telefon pe forum s-a mai propus o data si s-a ajuns la concluzia ca nu este o idee prea fericita: nu stii nicidata cine poate sa intre pe forum si apoi ii sa se apuce de glume proaspte. Pe de alta parte, ideea cu "Ofer suport" este una foarte buna.
PS: Si eu ofer suport pe toata zona Argesului.
zvony, tu ai uitat sa precizezi ca oferi suport si pt serviciul de "Mos Craciun". Acum ai experienta in domeniul respectiv, nu?
13 Iun 2007, 20:28
pentru oricine vrea sprijin in domeniul creatiei publicitare - NU PT ANGAJARI, CA NU-S SEF - please pm me.
13 Iun 2007, 20:39
Adrian, totusi de unde esti?
13 Iun 2007, 20:43
Daca moderatorii sunt de acord, propun in cazul ca sunt mai multe reactii pozitive la ideea. mea, sa apara ca "sticky"
13 Iun 2007, 20:46
idem TIMISOARA
13 Iun 2007, 21:43
sunt de acord si eu....daca cineva are nevoie de ajutor si considera ca ii pot fi de folos, PM pentru nr. de telefon si-o rezolvam....
13 Iun 2007, 22:03
Cred ca ar fi indicat ori sa facem o lista, ori, mai bine, sa ne trecem "suportul" in semnatura asa cum foarte bine a propus GeorgeFord.
13 Iun 2007, 23:18
deci daca vreti...eu va ajut...dar in afara de chestii IT n-am nici cea mai mica idee...decat eventual daca vreti sa curatati un carb de dacie...ca la ala ma mai pricepeam
14 Iun 2007, 02:24
Aici ptr Brasov
14 Iun 2007, 07:11
Buna dimineata, ma bucur ca la initiativa mea am avut reactii pozitive. Sugerez ca sa facem ceva gen tabel, grupare dupa zona geografica, etc., si repet, sa fie "lipicios", sa fie mai usor accesibil la o cautare. Nu stiu, sa fie mutat la informatii eventual, propuneti, discutia e deschisa.
14 Iun 2007, 10:47
Si eu sunt de acord cu GeorgeFord in privinta tabelului insa problema este, sa nu poata fi accesat decat de cei direct interesati de aceste informatii nu de toata gloata de oameni care are chef de glume proaste.
14 Iun 2007, 11:55
Pot da informatii in legatura cu Oradea , mancare buna , cazare eftina , cluburi , gagici , etc
14 Iun 2007, 12:24
Facem lista.
1. alecsutzu - suport zona, Iasi, Suceava, Radauti - nr de tel il puteti lua de pe
14 Iun 2007, 12:43
Intr-adevar are si lista avantajele ei, desi personal raman la parerea ca semnatura este solutia mai buna. Mai ales ca aceasta sectiune este cam plina de "sticky"-uri. Iar daca mutan topicul la alta sectiune, nu stiu cat de vizibil va mai fi.
Astept in continuare sugestii: ori alta sectiune, ori trecem in semnatura.
14 Iun 2007, 14:25
Eu propun o lista pe care sa o faca un moderator (zvony, eventual - asta ca sa fie un singur post) si acolo sa fie trecuta o lista cu "amabilii"; acestia pot fi contactati pe PM de utilizatori pentru detalii/nr. tel
In semnatura e mai greu pentru ca sunt si useri care nu stau sa scrie zilnic si atunci cand ai nevoie ii cauti de-ti sare basca dupa semnaturi...
Ce ziceti?
14 Iun 2007, 14:33
Mai bine ar fi o lista...
14 Iun 2007, 14:33
mai simplu e sa dam pm si sa cerem nr de telefon al cuiva si sa il intrebam daca e disponibil
14 Iun 2007, 14:34
Multumesc Mihai, asta am gandit si eu. Cred ca e cel mai bine asa.
14 Iun 2007, 16:56
Bun. Atunci da-ti drumul la lista, cand se inchide o sortam dupa regiune, iar apoi lasam intr-un topic NUMAI lista (restu' dispare). Problema ar fi un "lipim" lista pentru ca, asa cum am spus, aici sunt cam multe sticky-uri deja. Eu ma gandeam la sectiunea "Help/Troubleshooting". Daca aveti alte propuneri, le astept.
1. Zvony jud. Arges
14 Iun 2007, 17:01
1. Zvony jud. Arges
2. DanielArdelian2, Timisoara, Deva (mai putin...)
14 Iun 2007, 17:19
hm...lista era deja inceputa....
1. Zvony jud. Arges
3. alecsutzu - suport zona, Iasi, Suceava, Radauti - nr de tel il puteti lua de pe
14 Iun 2007, 17:24
1. Zvony jud. Arges
3. alecsutzu - suport zona, Iasi, Suceava, Radauti - nr de tel il puteti lua de pe
4. zamolxes, Bucuresti (numa chestii de IT si consumat bere), tel pe PM
14 Iun 2007, 18:28
1. Zvony jud. Arges
4. zamolxes, Bucuresti (numa chestii de IT si consumat bere), tel pe PM
5. deejay_xb - tot ce tine de IT, hardware/software/retele, vanzare/cumparare componente PC, asistenta la achizitionarea de echipament IT! in Bucuresti

la fel si la mine daca imi dati pm va dau nr de tel!
Editat de moderator: la alte liste, sa iti treci si nick-ul in lista