bravo tie!
mi-ai mai dat si mie sperante, pentru ca sotia mea a patit o chestie si mai tampita (pe langa cea din subiectul " Atentie al proces verbal accidente usoare"
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=5579).
Intr-o zi, in intersectie la Rosseti, un tip din spate "baga faruri" din greu, pe motiv ca i-ar fii taiat sotia fata. Nimic nou. Dar o urmareste cale de peste 500m (pe Calderon pana la Dorobanti), ca la final, cand reuseste sa treaca de ea, ii arata un aparat foto, sugerandu-i ca a pozat-o, si ca "o sa vada ea". Sotiei nu a agreat faza prea tare, dar aste este Bucurestiul; soferii beau, mananca, vorbesc la telefon, si mai nou, fac si poze din mers...).
La o saptamana, chiar pe 13, vine citatie de la politie pe numele meu (ca utilizator de masina in leasing).
Tineti-va bine: tipul s-a dus la politie, si a declarat ca fost lovit usor de masina sotiei, si ataseaza niste poze cu masina. Mai mult, sustine ca ea a fugit de la locul faptei! Si mai frumos, el spune ca a fost lovit in spate, desi, el s-a chinuit s-o "prinda" pe nevasta-mea.....
Astea le-am aflat mergand la politie, ca sa vad despre ce e vorba. politaiul de serviciu - nu cel care deschisese dosarul - a fost destul de ok, si mi-a spus ca sotia trebuie sa treaca cu masina pe la sectie, sa vada si ei ce si cum, sa ai o declaratie.
Acuma si noi suntem in culpa cu alte prostii: 1) sotiei i-a expirat permisul (il are de 10 ani) cu cateva zile inainte de incident, si 2) masina are vopseaua "stearsa" pe bara din spate, si ne-declarata (ma gandeam sa-i dau cu un spray, ceva) - deci nu cea legata de incidentul de mai sus. Din fericire faza cu permisul o rezolvam in timp util, dar ma gandesc daca sa risc sa fac ceva cu bara. Daca nu am inteles eu bine si politaiul o sa creada ca am incercat eu sa ascund ceva? Am hotarat doar sa merg la spalatorie, sa fie macar curata, sa se vada totul ok.
Banuiesc ca tipul avea masina "stersa" de altcineva, si nu vroia s-o faca pe casco-ul lui; sau poate nici nu avea. A vazut pe haion-ul Fiestei "bulina" de la Romcar, si idiotul o fii crezut ca e pe firma, asa ca poate incerca o "smecherie", mai ales ca era o femeie la volan. au poate aberez eu?
Orcium, va mai tin la curent!