Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

mondeo tdci made in uk

21 Ian 2011, 21:54

De cateva zile sunt propietar al unui ford mondeo tdci de 115 caluti ,din 2004 , visiniu , cu climatronic , jante aliaj (16), geamuri electrice , oglinzi la fel , pilot automat ,computer bord . Este adusa din Anglia in octombrie 2010, are carte de identitate in Ro , carte service in UK, mai platesc doar taxa de poluare( este euro 4) si asigurarea . Banisorii au fost 2500 euro.In curand o sa revin cu poze.

Re: mondeo tdci made in uk

22 Ian 2011, 23:38

Asteptam pozele?

28 Ian 2011, 19:17

ciao! si eu am unul... poti sa il vezi dand click pe semnatura mea... si am si ceva ce se poate sa te intereseze... vezi in pozele de pe topicul cu masinutza mea.... sa faci multi km fara probleme cu ea!

Daca iti vor trebui piese am cam tot ce trebuie din dezmembrari(toate cu volan englezesc ;) )

28 Ian 2011, 20:49

Asa cum am promis poze:
Fişiere ataşate
DSCN0230.jpg
DSCN0228.jpg
DSCN0227.jpg
DSCN0226.jpg
DSCN0225.jpg
DSCN0224.jpg

28 Ian 2011, 23:02

Nu uitați să vă puneți farurile pe setarea Eu sau să le colantați pt. a bloca lumina.

@razvanmoto - dacă tot ai luat din uk, de ce n-ai luat una automată. Ca bani erai tot pe acolo dar altă viață.

28 Ian 2011, 23:45

Bordul este de Mondeo cu facelift (2004+).
Stopul de pe partea dreapta este de la alta masina, un Mondeo fara facelift, semnalizarea este portocalie.
Rama si grila din fata sunt tot de pe o masina fara facelift.

29 Ian 2011, 17:58

Da sunteti atenti la detalii.La ce bani am dat pe ea este totul ok, urmeaza sa inlocuiesc piesele diferite. Fara cutie automata , nu-mi place .

29 Ian 2011, 21:40

S-o stăpânești sănătos atunci :)

15 Feb 2011, 06:57

$1 scrie:$2u uitați să vă puneți farurile pe setarea Eu sau să le colantați pt. a bloca lumina.

@razvanmoto - dacă tot ai luat din uk, de ce n-ai luat una automată. Ca bani erai tot pe acolo dar altă viață.

sal
am gasti un post mai vechi al tau cum pui setarea EU pe farurile din uk??? astept rasuns
ms!

15 Feb 2011, 12:27

Ai o tijă metalică în interiorul farului cu Eu, Uk pe ea.
Trebuie s-o pui pe setarea corectă.

Dacă n-ai tijă trebuie să colantezi farurile cu un pattern care-l găsești la ford sau ti-l poate da cineva de pe forum cu acces la etis.

Sau schimbi farurile cu totul :)
Răspunde