Re: ford focus - masina potrivita pentru un tanar?
Te pricepi să faci o parcare paralelă în București ca la carte cu o mașină de dimensiunile Focusului ?
Câte persoane vei transporta în medie pe o săptămână ? 1, 2 ?
Te vei plimba mai mult cu portbagajul gol ?
Cât timp vei păstra mașina ? 2 ani ? 4 ani ? Până crapă ?
Poate n-ar strica să te gândești și la o mașină din clasa mică (gen Fiesta).
PS: pt. cei care recomandați diesel sau bmw-uri de fițe, gândiți-vă și la cheltuielile de exploatare/mentenanță în cazul unor probleme tehnice...

<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
-

alexandrusavu - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
- VIN: WF05XXWPD57U35570

,dar nu inseamna ca nu trebuie sa recunosc ca sunt masini mai bune ca Fordul.Am mers cu Focusul unui prieten mai mult timp ca il avea de vanzare,si in afara de motor care merge bine nu mi-a placut nimic la el,plasticele de la interior sunt jalnice,e rigid,nu mi s-a parut bine antifonat...,ma rog e doar parerea mea dupa ce am mers cu el.La ceva timp un prieten si-a luat scoda octavia 1.9TDI si am mers si cu ea,dar deja cand mergi cu S.O. dupa Focus deja e alta clasa,alt confort,nu mai troncane plasticele in interior,nu mai e suspensie rigida,nu mai auzi rotile din masina...e altceva si a dracului are si vana in ea,se duce bine.Dupa astea am mers cu BMW 316i,si atunci s-a schimbat problema radical,cat de dusman ai fi pe marca asta dupa ce il conduci 300km nu ai mai vrea sa te dai jos din el,deja te prinde...BMW e BMW.
) ... la banii astia te duci in Germania si-ti iei un benzinar SH , de la dealer si cu garantie . Benzinarele nu au multi KM , poti gasi una bine dotata , asa ca o sa te alegi cu o masina buna la bani putini . La masinile rulate se simte clar diferenta cand este luata de afara . Eu am luat-o la 90.000 km si functioneza perfect ... am mers cu masina unui prieten , rulata 60.000 in Ro si se simte diferenta .
Tie ti se pare dubios un nr mare de km ? Nu cumva e mai dubios un numar mic ? Cauta una cu 20 000 de km din 2008, k sa mai aibe si samsarii de pe urma cui trai
iar daca o sa intri pe peugeotclub o sa iti faci o idee despre aceasta masina.