$1 scrie:$2u stiu ce o fi de capul Yosan-ului asta (nu l-am testat) dar cert este ca portabilele de la Intek mai au cale lunga de urmat pana sa ajunga sa functioneze ca un Alan 52 .. iar diferenta de pret dintre ele s-a micsorat o data cu aparitia Alanului 52 semnificativ ...cea de calitate crescand bineinteles si mai mult!!

Pentru cine nu a inteles mesajul, il traduc eu: "nu cumparati statii care fac exact acelasi lucru doar ca nitel mai ieftin de la altii, cumparati mai "calitative" de la mine.
Sef, cu tot respectul, poate ar trebui alta filozofie de marketing, ceva de genul: 10-15% reducere pentru membrii cu sticker clubford.

$1 scrie:$2arius, zi-mi si mie daca e vreo deosebire intre President HR 2600 si Lincoln. Am gasit un HR 2600 pe ebay chipuit cu un 2510, la 150$ . Are o singura problema, in sensul ca butonul de schimbat programe, ala mare, nu prea mai e precis.
2600, 2510, Lincoln si Emperor Shogun sunt in mare parte aceeasi statie. Grija mare cu butonul ala, de acolo schimbi frecventa. Eu zic sa nu te zgarcesti si sa mai astepti nitel, o sa gasesti fara probleme pe la 700 de lei un Lincoln in stare foarte buna - cum am gasit si eu.